OČARAN: Brada osvojila jedna od najljepših Turkinja

 

brad-pitt-glumac-lifestyle-celebrity-story-magazin

Glumac Brad Pitt bio je, a kažu mnogi i ostao, jedan od najvećih holivudskih zavodnika koji je u privatnom životu, ali i na filmskom platnu, ljubio neke od najljepših žena na svijetu. 'Uistinu ne znam s koliko su me žena povezivali u posljednje dvije do tri godine, no ono što vam mogu reći je da niti jedna od tih priča nije bila istinita', rekao je ovaj 57-godišnjak kojem je jedan strani medij izbrojao 19 žena s kojima je bio u vezi. Geena Davis, Shalane Mccall, Thandie Newton, Christina Applegate, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Charlize Theron, samo su neke od ljepotica koje su očarale Brada, a tom popisu, čini se, možemo nadodati i jednu tursku glumicu kojom je, kako tvrde izvorim, očaran.

Riječ je o turskoj ljepotici zavodljiva pogleda, Hande Erçel, koju je domaća publika pratila u seriji ‘Crni biser’. Osim impresivnim glumačkim umijećem, 26-godišnja djevojka toplog osmijeha pozornost u rodnoj zemlji već duže vrijeme plijeni i privatnim životom. Prije tri godine mediji su počeli pisati kako je 33-godišnjoj kolegici Merve Boluğur, koju poznajemo kao sultaniju Nurbanu iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, preotela muža, pjevača Murata Dalkılıça. Hande je iskoristila njihovu bračnu krizu, a postoje i nagađanja da se 37-godišnji Murat od supruge razveo upravo zbog Hande. Ova ljepotica nakon toga je bila zaslužna za još jedan prekid. Naime, na setu serije 'Sen Çal Kapimi' koja se snimala donedavno, zavela je 33-godišnjeg kolegu Kerema Bürsina koji je do snimanja serije bio u sretnoj vezi. 'Nitko joj ne može odoljeti, njezina energija i ljepota su neopisivi', rekao je jedan djelatnik seta za turske medije.

A, odoljeti joj navodno ne može ni Pitt koji je ovu mladu damu prvi puta vidio u jednoj od njezinih uloga te ju joj je otada često posjećuje Instagram profil. 'Očaran je njezinom ljepotom, ali i glumačkim umijećem. Dosta mu je žena ih Hollywooda. Pokušava doći do Hande, no ne želi to preko Instagrama jer ne osjeća da je taj način najsigurniji. Navodno je do Hande došla informacija da je Brad opčinjen njezinom ljepotom i to joj naravno laska. Kao 16-godišnjakinja bila je zaljubljena u njega i ne može vjerovati da ju je primijetio. Siguran sam da će otići na zajedničku večeru', rekao je izvor.

story.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar