Nikad nije prerano za božićne pjesme, a ovaj radio ih vrti od 0-24

 

BLAGDANI-BOŽIĆ-CHRISTMAS-FM-CLASSICS-RADIO

Još samo 67 dana do Božića, a provest ćemo ih slušajući omiljene blagdanske hitove.


S obzirom na to da je do Božića preostalo još malo više od dva mjeseca, brendovi su počeli s prodajom svojih dekoracija za dom, inovativnim idejama za darove kao i modnim komadima s temom omiljenog nam blagdana. Još malo i počet će se paliti i božićne lampice i ukrasi po gradu pa je vrijeme da se „ufuramo“ u prazničnu atmosferu, a postoji li za to bolji način od slušanja starih božićnih glazbenih klasika?


Mariah Carey, Dean Martin, Wham!, Frank Sinatra, Britney Spears ili pak The Pogues – nema čije bezvremenske božićne pjesme ne volimo, a od sada ćemo ih moći slušati od jutra do sutra i to zahvaljujući radio stanici specijaliziranoj za puštanje isključivo blagdanskih hitova.

Kako nam je ova godina donijela mnogo negativnh i turbulentnih događaja, svaki povod veselju dobro je došao, pa se tako pripremama za najljepše doba godine ovog puta dodatno veselimo. Radijska postaja Christmas FM Classics od 0-24 pušta samo najveselije i najpoznatije božićne pjesme koji svakome mogu podići raspoloženje.

Snijeg, Djed Božićnjak, Rudolph sob, božićna drvca – sve su to teme koje se obrađuju u starim, ali i novim božićnim hitovima koji vraćaju osmijeh na lice. Na Christmas FM Classics stanici tako možete sedam dana u tjednu uživati u pjesmama kao što su  ‘Let it snow’, ‘Last Christmas’, ‘All I want for Christmas’ i mnogim drugima.


Ovaj poseban radio vedra adventskog duha pronađite na linku i već danas u svoj dom prizovite duh najčarobnijeg doba godine.

jolie.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar