Nijanse sjenila koje ćemo nositi ove jeseni

 

Osim što je početak nove sezone pravo vrijeme za isprobavanje novih načina uljepšavanja, ove godine imamo i specifičnu situaciju. Naime, zbog nošenja maski, oči su nam u fokusu. Pa iako nećemo prestati nositi ruževe, ipak ćemo se više posvetiti očima i šminkati ih češće i jače, čak i ako na to nismo dosad naviknuli. Donosimo pet boja sjenila za oči koje će biti pravi hit.


Osim toga, ističemo kako su šljokice i sjajna, metalik sjenila veliki hit pa na svaki naš prijedlog slobodno dodajte još sjaja - čak i u dnevnoj varijanti.


Lila

Nježno ljubičasta boja odličan je izbor za jesenske dane jer će biti dobar prijelaz između toplih dana i onih hladnijih. Ljubičasta je boja nastala plavom i crvenom pa ima najbolje od hladnih i toplih nijansi.


"Probajte mat sjenilo za dnevno izdanje, a za večer podignite ovaj lila look s metalik sjenilom ili dodatkom šljokica", predlaže Huda Kattan, vizažistica i osnivačica brenda Huda Beauty.


Čokoladna

Smeđa je tradicionalna jesenska boja, a ove sezone isprobajte čokoladnu nijansu, nešto svjetliju smeđu. Ako volite smokey eyes, zamijenite crnu sa smeđom i isprobajte ovaj look koji će sjajno izgledati u dnevnoj i večernjoj varijanti.


Dnevna neka bude što svjetlija, a šljokice ili dodatni sjaj smjestite u unutarnji kut oka, kako biste otvorili pogled. Navečer pojačajte smeđu na vanjskom rubu, a možete i izvući crtu malo van oka, prema gore.


Bakrena

Ova nijansa pristaje gotovo svima, a također je prava jesenska boja. Ona je prirodno sjajna pa će vam malo bakrene na kapcima biti sasvim dovoljno da naglasite oči, a za naglašeniji izgled dodajte još i highlighter u sličnoj nijansi. Minimalistički jesenski izgled možete postići ako povučete tanku liniju bakrene uz sam rub kapka i stavite maskaru - jednostavno i efektno.


Zelena

Svi se slažu - zelena će ove sezone biti posvuda. Ovisno o vašem tenu i željama, koji god ton izaberete, nećete pogriješiti. S bljeđim nijansama možete se igrati preko dana, dok će za navečer savršena biti tamno zelena sa šljokicama. 


Blijedo roza

Boja roza latica pojam je koji se koristi kad se priča o trendovima za jesenska sjenila ove godine. Pastelna roza s dubinom, ne preblijeda niti previše intenzivna odličan je izbor za dnevni "no make-up look". Kombinirajte s blijedo roza ružem ili pak onim u fuksiji, a s metalik roza nijansom nećete pogriješiti za večernju varijantu.
gloriaglam.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar