Ove žene se ne srame svog celulita! Hrabro su odbile photoshop i pokazale svoje "pravo" tijelo


Imate ga? Niste jedine: celulit je pojava s kojom se bori gotovo 90 posto žena u određenim razdobljima života, pa čak i one koje su u dobroj fizičkoj formi i vitke

Žene su sklonije gomilanju većih količina masnih naslaga u području bokova i bedara. Osim toga, žene imaju i slabije vezivno tkivo koje bi nagomilane masnoće držale na okupu. Zamislite zgradu oko koje su postavljene skele - upravo tako su konstruirane muške masne stanice i zato celulit kod njih, čak i kad je prisutan, nije tako vidljiv kao kod žena .

Da je celulit najnormalnija stvar na svijetu, pokazala je i Lana Jurčević. Zagrebačka pjevačica posljednja je u nizu zvijezda koje su na društvenim mrežama objavile neretuširanu verziju svog tijela.

- Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, prioritete dala nekim drugim stvarima... Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka - napisala je Lana na Instagramu.
I nije jedina. Ovo su samo neke od zvijezda koje su to također hrabro napravile.

DEMI LOVATO

ASHLEY GRAHAM

HILARY DUFF

OLVIA MUNN

KELLY ROWLAND
zivim.gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!