Život je vrijedan življenja!


Svako novo jutro nosi u sebi poruku da je život vrijedan življenja i da ne treba odustajati prije nego što si iscrpio sve njegove mogućnosti.

Samo pogledaj u svijet pred sobom i vidjet ćeš bezbroj prilika koje te danas čekaju, malih, velikih, tihih, nečujnih prilika koje mogu donijeti nevjerojatnu promjenu u tvoj život. Izazovi koji će se danas pojaviti tu su da shvatiš da ukoliko ne rasteš tvoj će potencijal oslabiti i počet ćeš sumnjati u sebe.

Svako novo jutro nosi u sebi poruku da su najbolji dio čovjekova života njegova mala djela koja je učinio iz ljubavi prema nekome. Ne ono što je toga dana stekao, niti koliko je povećao svoj imetak, već ono što je učinio za nekoga tko mu neće moći uzvratiti. Koliko samo unutarnje radosti donese saznanje da tvoja lijepa riječ, osmijeh, gesta nježnosti može unijeti svjetla u nečiju tamu tjeskobe, sumnje ili nesigurnosti.

Svako novo jutro nosi u sebi poruku da snovima treba dati vremena, ne odustajati zbog toga što se jedan san nije ostvario u vremenu u kojem ste očekivali. No još više od toga dati sve od sebe i onda kada se čini da ste na izmaku snaga i da ništa nema smisla jer kako očekivati vrhunske rezultate a ulagati prosječan trud. Nekada je samo malo potrebno da bi se dogodila velika promjena, pa makar se radi i o malo strpljenja.

Svako novo jutro nosi u sebi poruku da smo bili jači od teških vremena, da smo ustrajali još jedan dan i da ćemo ako treba skupiti još snage da dođemo do svog cilja. Zato odaj počast ovom danu i vidjet ćeš koliko će ti dati prilika. Obnovi obećanje koje si dao sebi da se vrijedi boriti za važne stvari u životu. Ponovno ćeš osjetiti leptiriće koji će te dodatno ohrabriti da je život vrijedan živjenja koliko god muka imao u njemu.

Mario Žuvela
prijatelj.org

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...