U čemu je tajna Feng Šui energije?


feng_shui-home-home_interior-feng_shuie_rules
Feng Šui nam je poznat kao drevna kineska veština koja upotrebljava energiju za stvaranje sreće i harmonije u okruženju.

Ona povezuje datu energiju sa pojedincem i omogućava mu da bude uspešan i zadovoljan na brojnim poljima. Pravilnom upotrebom Feng Šui učenja možete da stvorite izbalansirano okruženje koje će vam donositi novac i poslovni uspeh, blagostanje u porodici, sreću u ljubavi, zadovoljstvo na ličnom planu.

Stručnjaci na polju Feng Šui energije i uticaja na ljudski život, tvrde da nam životna sreća dolazi i kuca na vrata onda kada smo spremni da je prihvatimo. Šta to zapravo znači? Jednostavno je. Energija je svuda oko nas. Osećamo je a da toga i nismo svesni. Osećamo njeno cirkulisanje, i jednako pozitivan i negativan učinak.

Kako bi čovek u potrazi za istinskom srećom i zadovoljstvom, mogao da krene na svoj put, mora pre svega da pođe od svog doma. On je ključni faktor za mnoge smernice i dostignuća u našim životima. Moramo svoj životni prostor urediti tako da se u njemu osećamo prijatno i veoma zadovoljno. U velikoj meri nam to onemogućavaju nered, suvišne stvari razbacane unaokolo, prljavština i nezavršeni poslovi. Sa čistim okruženjem pročišćava se i ljudski duh. To je ono čemu nas Feng Šui uči.

Negativna energija i uopšte loša cirkulacija iste proizilaze u velikoj meri od stvari u našem okruženju koje nas sputavaju i ne dozvoljavaju nam da napredujemo. Vrlo često se dešava da vlastiti haos ne uspevamo da vidimo. U tom je slučaju potrebno potražiti pomoć sa strane. Ponekad je samo pogled tuđim očima dovoljan da nas podstakne na delo. Kako biste bili zdravi, potrebno je da se zdravo hranite, vežbate i boravite u koliko je god moguće zdravijem okruženju, zar ne? Samim tim gotovo je nemoguće stvarati velika dela u prostoru koji nas ne podstiče na to. Energija u neurednom okruženju, jednostavno tapka u mestu i nema mogućnost da ispuni svoju svrhu. To joj jedino vi možete omogućiti.
cosmopolitan.rs

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!