Sharon Stone u 62. godini pozirala za Vogue i šokirala otvorivši dušu u intervjuu


Sharon Stone je zakoračila u sedmo desetljeće života, ali i dalje oduzima dah svojim fantastičnim izgledom. Ova najpoznatija holivudska plavuša je u ožujku proslavila 62. rođendan, a sada je, po tko zna koji put, stala ispred fotoobjektiva i pozirala za naslovnicu. Ovog puta će krasiti svibanjsko izdanje njemačkog Voguea te je iskoristila priliku i u iscrpnom intervjuu potpuno otvorila dušu.
Iako je danas jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Stone je otkrila kako je u prošlosti jako teško dolazila do uloga. Kako kaže, glavne uloge je počela dobivati tek nakon što se skinula za Playboy te je bez ustručavanja pojedine kolege prozvala ženomrscima.

"Prije 20 godina bila je jedna vrlo mizogina era. Mel Gibson, koji je tri godine stariji od mene, smatrao je da sam prestara da glumim uz njega", prisjetila se.
Jedno od najtežih životnih razdoblja uslijedilo je nakon moždanog udara s kojim se suočila 2001. godine. U dobi od svega 43 godine njezina karijera se raspala, a potom je uslijedio financijski krah te raspad braka. Zbog svega toga, borila se i s prihvaćanjem vlastitog tijela, kao i starenja.

Priznala je da je znala otići u kupaonicu s bocom vina, gdje bi se zaključala i ne bi izlazila sve dok samu sebe ne uvjeri da u potpunosti prihvaća svoje tijelo.
Iza sebe ima dva braka, a iako su oni neslavno završili, i dalje vjeruje u ljubav. Zato je odlučila isprobati nove načine dejtanja pa ljubav traži putem online aplikacija. Kako kaže, tamo je upoznala ljude koje u stvarnom životu nikada ne bi, pa se tako trenutno dopisuje sa zrakoplovnim inženjerom, a razgovarala je čak i sa zatvorenicima te čudacima.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...