Najbolje vježbe za vaše trbušnjake koje možete raditi kod kuće


izolacija-vježbanje-trbušnjaci-mršavljenje-Budi_fit
Dobra vijest za one koji ne idu u teretanu jeste da mogu vježbe za stomak raditi i u udobnosti svog doma. Ove vježbe ciljaju sve glavne mišiće vašeg stomaka. Vježbanjem ubit ćete dosadu i ostati zgodni u ovom vremenu izolacije.

Sve što vam je potrebno jeste podloga za jogu. Ovaj trening radite dva do tri puta sedmično. Spremite se za znoj i da potrošite samo 20 minuta svog vremena.

Vožnja bicikla
Lezite na leđa s rukama iza glave. Podignite lopatice od prostirke, podignite noge tako da su koljena savijena na 90 stepeni, gledajte u bedra. Vrat mora biti opušten. Ovo je početna pozicija. Krenite da pomjerate noge. Prvo ispružite desnu nogu, a lijevom dotaknite desni lakat. Radite naizmjenično deset puta.

Bočni most
Lezite na desnu stranu. Noge trebaju biti ravne. Oslonite se na desnu ruku i polako spuštajte i podižite. Ponovite deset puta na obje strane.

Trbušnjaci u zraku
Lezite na leđa. Ruke moraju biti uz tijelo. Podižite noge pod uglom od 45 stepeni. Napravite deset ponavljanja.

Dodir ramena
Napravite pozu za plank. Lijevom rukom dotaknite desno rame, a potom desnom rukom lijevo rame. Vježbu radite deset puta.

Plank s ispruženim rukama i nogama
Zauzmite poziciju planka. Polako i istovremeno dižite lijevu ruku i desnu nogu, potom desnu ruku i lijevu nogu. Vježbu ponavljajte deset puta.
klix.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!