Mercator BH pokrenuo zabavnu online platformu M Mreža


zabava-mercator-ostanidoma--merkator-filmovi-vježbe-kuhanje
Brojne kompanije u BiH kroz razne kampanje i projekte žele dodatno pružiti podršku građanima u periodu globalne pandemije.

Mercator BH svakodnevno brine o zdravlju svojih kupaca, no, napravili su i korak više te pokrenuli platformu koja će potaknuti dobro raspoloženje i pomoći da se i tijekom boravka doma osjećate motivirano i zdravo.

S ciljem da svima koji su fizički razdvojeni jedni od drugih neuobičajenu svakodnevicu učini zanimljivom, Mercator BH je pokrenuo virtualnu platformu „M mreža“ na tri društvene mreže – YouTube, Facebook i Instagram, kao i na svojoj službenoj web stranici.

Na „M mreži“ ćete pronaći savjete koji će vam pomoći u planiranju svakodnevnih aktivnosti, neobične recepte tradicionalne domaće i svjetske kuhinje, prijedloge za nove oblike druženja, uputstva za zdrav i aktivan život, pomoć u stvaranju dobrih navika sa zdravim namirnicama, kao i bogate kulturne i edukativne sadržaje. 
"Trenutno živimo u vremenu kada nam nitko ne može potvrditi koliko će trajati izvanredno stanje uzrokovano virusom Covid 19 i kada su za dobar dio ljudi uvedene mjere izolacije i ostanka kod kuće. Ovom zanimljivom platformom želimo u sve domove unijeti smijeh, radost, zabavu, dobro raspoloženje i korisne savjete, kako bi suočeni s novom stvarnošću, mnogo lakše i opuštenije prebrodili ovu nesvakidašnju situaciju za sve nas." – komentirala je Mirnesa Muslija, stručni suradnik digitalnog marketinga Mercator BH.
"Na našoj platformi M mreža, svako jutro počinjemo s online jogom ili fitness vježbanjem, u poslijepodnevnim satima kuhamo ukusna jela po recepturi naših kuhara, ali i receptima koje nam šalju naši pratioci, dok su večernji sati namijenjeni za zabavu, društvene igre i gledanje online predstava  Kamernog teatra 55 i Dječijeg pozorišta RS. Ponosni smo na kulturno-obrazovni projekat koji smo pokrenuli u saradnji sa Kamernim teatrom 55, koji omogućava online gledanja predstava za učenike i studente. Na taj način pružamo mogućnost svim đacima, ali i nastavnicima, virtualni odlazak u pozorište i to u vrijeme koje njima odgovara. Svim korisnicima M mreže je pružena prilika da gledaju više od četiri online premijere predstava sedmično." - nadodala je.
M mreža se sa svakim novim danom dodatno širi - nastaju nove ideje i projekti.
Osim što svakodnevno možete čitati zabavan, kutturan i edukativan sadržaj, s njima možete podijeliti i svoje ideje, recepte, omiljena jela ili savjete.
Više detalja saznajte klikom OVDJE.
bonjour.ba

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!