Koji je najbolji način za bezbolnu depilaciju?


depilation_wax-depilation-depilation_methods-depilation_products
Visoke temperature koje nas s vremena na vrijeme iznenade, kao da nas upozoravaju kako je ljeto iza ugla te da je potrebno krenuti s pripremama. Tako je potrebno kožu postepeno prilagođavati na prve zrake sunca, ali i napraviti sve one tretmane koje smo tijekom zime stavljali u drugi plan...

Duga i topla odjeća omogućila nam je da barem na neko vrijeme zaboravimo na boljke same depilacije, no prve sunčeve zrake najavljuju kako je pravo vrijeme za krenuti s pripremama za ljeto. Iako je odlazak u kozmetički salon najjednostavnije, a nerijetko i najsigurnije rješenje, zbog pandemije koronavirusa primorani smo prepustiti se u vlastite ruke. Postoje razni načini putem kojih se vrlo lako možete riješiti neželjenih dlačica, a ono što nam je u samoj depilaciji bitno jest da je element boli sveden na minimum te da izbjegnemo eventualne iritacije i crvenilo.


Ovisno o dijelu tijela koje depilirate, važno je prilagoditi depilaciju jer debljina dlake nije na svim mjestima jednaka, stoga ne možemo očekivati da će ista metoda depilacije biti jednako uspješna na cijelom tijelu. Također je važno prilikom depilacije imati na umu da se dlaka uklanja u smjeru njezinog rasta te da se time smanjuje osjećaj nelagode, kao i njezino urastanje.

Bikini zonu najbolje je ukloniti voskom, a kako je riječ o zaista osjetljivom području, važno je odabrati proizvod koji će biti istovremeno funkcionalan i nježan. Primjerice WaXx vosak za depilaciju s algama pogodan je za osjetljivu kožu, vrlo jednostavno se nanosi te je u potpunosti bezbolno. Ono što je važno kod depiliranja voskom jest nakon same depilacije nahraniti kožu te izbjegavati izlaganje suncu netom nakon depiliranja.

WaXx vosak za depilaciju s algama


Nadalje, pazuh i noge najbolje je depilirati kremama za depilaciju. Samo korištenje kreme vrlo je jednostavno, a za razliku od brijanja, krema oslabljuje dlačice s vremenom te ih je kasnije lakše i odstraniti. Također vodite računa o sastavu kreme za depilaciju, odnosno da je formula što nježnija i prikladna za ovo osjetljivo područje.

depilation_wax-depilation-depilation_methods-depilation_productsVeet krema za depilaciju za osetljivu kožu


Usnice i obrve najbolje je ukloniti trakama za depilaciju s voskom jer je riječ o brzom i efikasnom rješenju. Primjerice, trake za depilaciju andmetics uklanjaju i tamne i svijetle dlačice, ne ostavljaju tragove iritacije na koži, odgovaraju svakom obliku obrva i jako su jednostavne za korištenje.

andmetics_Brow-depilation_wax-depilation-depilation_methodsandmetics Brow And Lip Wax Strips
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!