Jastuk i remen: Omiljena kombinacija za po doma


instagram-jastuk-izazov-odijevanje
Ni nakon nekoliko tjedana društvenog distanciranja i samoizolacije internet ne pokazuje znakove umora kada je riječ o kreativnosti i humoru.
Korisnici društvenih mreža trenutačnu situaciju svakodnevno koriste za zabavne objave, ali i nove izazove koji se zatim munjevito šire Instagramom i Facebookom. 
Jedan takav izazov koji su spremno prihvatile brojne korisnice Instagrama odvija se pod hashtagom #quarantinepillowchallenge.

U sklopu tog izazova odijevanje u izolaciji podignuto je na sasvim novu razinu. Umjesto trenirki i pidžama, brojne influencerice odijevaju - jastuk.
Tako je - jastuk koji je oko struka pričvršćen remenom i nalikuje na haljinu. A uz jastuk i remen mnoge dame potrudile su se iskombinirati i torbicu i nakit. 
Iako proljeće inače znači veliki povratak haljina u našu garderobu, neko ćemo vrijeme, čini se, barem na društvenim mrežama, češće viđati žene odjevene u jastuke.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u nastavku i u našoj galeriji. Ako i sami želite sudjelovati u izazovu, vrijeme je da iz ormara izvučete najljepšu jastučnicu.

To su između ostalog napravile i neke poznate influencerice poput Luciane Fuster i Kristine Chicherine, ali i domaćih cura među kojima je Paula Sikirić.
zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...