5 odličnih online treninga s poznatim fitness trenerima

T25_program-Maria_Mlinarića-Adriene_Mishler-Jillian_Michaels-Kaylom_Itsines-Jen_Selter-trainig_at_home-online_home_training-trainig_with_no_equipment

Vježbe kod kuće ili home workouts često su tražen pojam na Google tražilici ili na YouTubeu, a neke od njih postale su toliko popularne da su prešle brojke od 50 milijuna pregleda.

Insanity i T25 program zasigurno su poznati pojmovi za sve koji su barem jednom ili u više navrata pokušali pronaći odgovarajući program za sebe, koji bi mogli slijediti u okrilju svojega doma ili u prirodi, bez previše potrebnih dodataka i sprava. Uzevši u obzir 'more' informacija, Instagram objava i videa izdvojili smo neke osobe, za koje si vjerojatno već i čula, koji su u fitness svijetu izgradili svoje ime i brend te iza čijeg imena stoji rad te rezultati kao dokaz kvalitete.

Online Izazov Maria Mlinarića
 "Vježbe u Izazovu prilagođene su svakome, a dinamika se može povećati ili smanjiti ovisno o formi vježbača", rekao je Mario te je naveo da svaki MM Trening na otvorenom privlači stotine sudionika iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva. Njegovi video treninzi  mogu se izvoditi u bilo kojem prostoru i za njih nisu potrebni nikakvi rekviziti. Na njegovom YouTube profilu možeš pronaći još 14 ovakvih videa, a ovih dana i na njegovom Facebook profilu moći ćeš pronaći besplatne treninge, planove prehrane, jelovnike, savjete koji će te motivirati da ne odustaneš od vježbanja u vrijeme kada teretane zatvaraju svoja vrata.


Joga za početnike s Adriene Mishler
Iza imena 'Yoga with Adriene' nalazi se Adriene Mishler. Glumica, spisateljica, međunarodna učiteljica joge i poduzetnica iz Austina (Teksas) koja svojim YouTube videima pokušava ljudima približiti jogu te na svojem kanalu ugošćuje mnoge ljude s kojima zatim prolazi kroz razne vježbe. Samo na YouTube kanalu ima više od 6 milijuna pretplatnika, a njena videa do sad su pregledana više od 525 milijuna puta.


 Desetominutni trening za cijelo tijelo s Jillian Michaels
Jillian Michaels jedna je od svjetski poznatih fitness stručnjaka, a za sebe kaže da je i životni trener, odnosno life coach. Navodi i kako je predana pomaganju ljudima da budu najbolje verzije samih sebe, a na svojem blogu, Instagramu i na svom YouTube kanalu daje savjete vezane uz prehranu, fitness, samopomoć. Slavna trenerica na svojim profilima tako redovno objavljuje svoje fotografije i daje genijalne savjete i trikove vezane uz zdravlje.


Trening za ruke i trbušnjake s Kaylom Itsines 
Kreatorica BBG (Bikini Body Guide) programa i osobna trenerica od 2008. godine, Kayla Itsines svoje profile na društvenim mrežama koristi kako bi, kako sama navodi, ohrabrila milijune želja da poboljšaju svoje zdravlje i kondiciju. Njene vježbe namijenjene su tome da postaneš jača i samouvjerenija verzija sebe, a na YouTubeu možeš pronaći mnoštvo videa te vježbati zajedno s njom. Jedan od njih pogledaj i ovdje!


Trening donjeg dijela tijela s Jen Selter
Za kraj smo ostavili vlasnicu jedne od najpopularnijih stražnjica na svijetu. Ona je svoje putovanje u fitness svijetu započela još u srednjoj školi, a danas ju mnogi, osim po izgledu, fotografijama i vježbama, poznaju i zbog popularizacije hashtaga #belfie i po Seltering pozi. Vježbati s njom također možeš uz pomoć videa s YouTubea, a u nastavku pogledaj koje su to vježbe koje preporučuje kada je u pitanju donji dio tvojega tijela.


miss7zdrava.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!