Sunčani sati zimskog sivila: Žuta je najpoželjnija u domovima ove sezone


svjetiljke-namještaj-komoda-tv-jastuk-fotelja-uredi_dom-Pantone-institut_za_boje--reader-zuta-lifestyle-metal-modern-living
Topla žuta nijansa, jedna je od najpoželjnijih prema institutu za boje "Pantone", što i ne čudi jer simbolizira radost i potencira dobru energiju u domu tijekom hladnih mjeseci. Ako ste razmišljali o malim promjenama u svom domu, možda je upravo ovo boja za vas.

Boje u velikoj mjeri utječu na naše raspoloženje i doživljaj svijeta, zato bismo uvelike trebali pripaziti s kojima se od njih okružujemo. To pogotovo vrijedi za naš životni prostor koji bi trebao biti opuštajuća oaza, ali nas i napuniti energijom kada je to potrebno. Ako vam zimsko sivilo već ide na živce, zašto ne biste u svoj dom unijeli malo sunca?

Naravno, ne morate odmah obojiti sve zidove u žuto jer će namještaj u toploj žutoj nijansi napraviti isti efekt. Žuta boja, pogotovo nijansa "mellow yellow", koju je institut za boje "Pantone" proglasio najpoželjnijom u interijerima za ovu godinu, odlična je pogotovo za dnevne boravke. Sofa, komoda ili detalji poput jastučića, tepiha ili lampi u ovoj nijansi unijet će živost i radost u vaš prostor, a izvrsno se slaže i s drugim bojama - pastelno ružičastom, kraljevski plavom, ljubičastom i sivom.

Kako bismo vam olakšali izbor, potražili smo što od namještaja i sitnica za uređenje prostora nude online trgovine.
svjetiljke-namještaj-komoda-tv-jastuk-fotelja-uredi_dom-Pantone-institut_za_boje--reader-zuta-lifestyle-metal-modern-living

gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!