NOVOSTI: Vichy aplikacija za utvrđivanje stanja kože... Sve što trebate napraviti je okinuti jedan selfie!


Nakon godina iscrpnih istraživanja, još jedna beauty brend je razvio aplikaciju koja će vam napraviti vrlo preciznu virtualnu analizu kože i ukazati na jake i slabe strane vaše kože kako biste pravovremeno počeli s odgovarajućom rutinom njege.

Znate li da vas od savršene kože dijeli samo jedan #selfie? Svjetski poznati brend Vichy spojio je 15 godina iscrpnih dermatoloških istraživanja s najnovijom tehnologijom i uz pomoć umjetne inteligencije razvio aplikaciju #SKINCONSULT AI, koja koristi 3D mapiranje kako bi pružila najtočniju virtualnu analizu kože. 
VICHY_APLIKACIJA_ZA_KOŽU-ZDRAVLJE_KOŽE-NJEGA_KOŽE-BEAUTY_ALGORITAM-VICHY
Postupak je zaista jednostavan: ovdje skinete aplikaciju, uslikate selfie i dobijete precizni personalizirani prikaz starenja vaše kože, dvije ključne zone na koje je potrebno posebno se fokusirati, te na kraju i prijedlog svoje savršene dnevne i noćne Vichy rutine.

Inače, Vichy ima najveću bazu podataka o starenju kože, ukupno 10.000 fotografija s klinički ocijenjenim znakovima starenja kože. Nakon što napravite svoju analizu, utvrdite prioritete i jače strane vaše kože, a rezultate možete usporediti i s onima žena različitih dobnih skupina. 
Nakon analize, na Vichy stranici možete napisati i osvrt kako vam se svidjelo mapiranje i rezultati koje ste dobili. Javite nam što vam je preporučio #BeautyAlgoritam!
gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar