8 parfema neodoljivo dobrog mirisa


Postoji li išta bolje od parfema koji se osjeti danima te sa sobom donosi neodoljivu mirisnu notu svježine i upečatljivosti? Parfemi su definitno beauty dodatak kojeg se nikada ne možemo zasititi, a zašto je to tako krije se u činjenica kako parfemi osim što divno mirišu, oslikavaju i našu osobnost i stil, pa još jedan novi u kolekciji baš uvijek je dobra ideja.
Parfemi su, kao što smo spomenuli, proizvod koji mora biti svojevrsni mirisni produžetak osobnosti, stila, ali i prigode u kojoj se nalazimo. Naime, sigurni smo da ste upoznati kako na tržištu postoje nešto teži i lakši parfemi, stoga govorimo li o dnevnim prigodama, predlažemo da se odlučite za nježnije mirise koji će na suptilan i decentan način naglasiti svoju ljepotu. S druge strane, jači parfemi sjajan u izbor želite li ostaviti odvažan i statement dojam te naravno, za večernje i posebne prigode. Baš kao što je to slučaj s make up-om, i u svijetu parfema poznajmo kultne proizvode koji nas uvijek iznova osvoje svojim posebnim i prepoznatljivim mirisom. Ipak, volite li istraživati i uživati u novitetima, svakako priliku dajte novim proizvoda jer nikad se ne zna koji će vam on njih postati onaj bez kojeg nikako ne možete.

Kupnja novog parfema uvijek je dobra odluka, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko odličnih već poznatih, ali i novih mirisa za koje ne sumnjamo da će vas u potpunosti oduševiti!



Yves Saint Laurent Libre, Chanel Coco Mademoiselle




Elie Saab Le Parfum Essentiel, Tom Ford Rose Prick




Chanel Gabrielle Chanel Essence, Jo Malone Honeysuckle & Davana Cologne




Chloé Chloé, Yves Saint Laurent Opium

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!