Za manji struk i bokove: “Pametna” haljina u kojoj žene izgledaju vitkije


Candice Swanepoel je uvijek veliki mamac za poglede, a pogotovo kada nosi atraktivne odjevne komade. Tako je bilo i na Tjednu mode u Berlinu koji je započeo ovoga tjedna u industrijskom okruženju Kraftwerk Mittea.

Južnoafrička manekenka za ovu je prigodu nosila Heart haljinu brenda Paris Georgia iz njihove resort kolekcije za 2020. Riječ je o crnoj haljini obrubljenoj bijelom trakom u obliku srca na prednjem dijelu po čemu je dobila ime.



Kontrast crne haljine i bijelog obruba na haljini ovog novozelandskog brenda stvara vizualni dojam uže siluete, odnosnog tanjeg struka i bokova zbog čega je postala vrlo popularna među damama svih generacija.

Rastezljiva haljina napravljena je od mješavine dvaju materijala: triacetata i poliestera, a dostupna je u veličinama od XS-a do L-a. Može se naručiti preko službene stranice Paris Georgije po cijeni od 441 eura,odnosno oko 863 BAM.


zadovoljna.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...