Vježbe u znaku plesne koreografije kao najzabavniji način oblikovanja tijela


Prolaskom blagdana uglavnom se uhvatimo s kojom kilom viška, a iako je tek početak nove godine, naše baterije nisu ni približno napunjene kao što bi trebale biti s obzirom na sve izazove koji su pred nama. Blagdanski stol i prekomjerno uživanje u slasticama odrazilo se na naš fizički izgled, stoga je sada pravo vrijeme da se upustimo u ispunjavanje svojih ciljeva koje smo si početkom godine zacrtali, a kako drugačije nego efikasnim treningom koji je pravi dokaz da i vježbanje može biti zabavno!



Iako često nevoljko gledamo na treniranje te nam je potrebno puno dobre organizacije i još više volje da vježbanje uopće postane dio naše svakodnevne rutine, ono je ipak neophodno da bi se dobro osjećali u vlastitom tijelu. Uz pravilne prehrambene odabire i konzumaciju dovoljne količine vode, fizička aktivnost je neophodna ako želite zategnuto i izgrađeno tijelo, no ona ne mora nužno biti dosadna i naporna. Pogrešno je mišljenje kako idealni fizički izgled možete postići isključivo trenirajući u teretani te radeći jedna te iste vježbe za dio tijela čiji izgled bi voljeli poboljšati, a tom popisu dodajemo i razmišljanje kako za kvalitetan trening morate uložiti i veliku količinu vremena da bi se on smatrao dobro odrađenim. Naše tijelo zaista cijeni bilo kakvu veću aktivnost u danu, pa makar ona trajala svega nekoliko minuta, a pravi dokaz toga su i sjajni treninzi iza kojih stoji fitness blogerica i trenerica Maddie Lymburner koja bi svojim vježbama u znaku plesne koreografije rasplesala i one najljenije. Tako možete prateći taktove omiljenih izvođača poput Ariane Grande i Billie Eilish dovesti svoje tijelo u sjajnu formu, stoga u nastavku donosimo neke plesne favorite koji će vas sigurno pokrenuti!

fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...