Twitter ne prestaje pričati o potpuno prozirnoj haljini Gwyneth Paltrow


Iako je bilo i puno bolje odjevenih od nje, haljina koju je Gwyneth Paltrow nosila na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa najviše je zaintrigirala javnost.

Glumica je crvenim tepihom prošetala u jednom od svojih najhrabrijih izdanja do sad te je pokazala više gole kože nego ikad na što njezini obožavatelji, očito, nisu bili spremni.

Nosila je potpuno prozirnu haljinu od smeđeg tila modne kuće Fendi s ušivenim donjim rubljem, odnosno čipkastim grudnjakom i minijaturnim gaćicama zbog kojih su fotke njezine stražnjice preplavile Twitter.

"Kao da nema ništa na sebi", "Nisam bio spreman na ovo", samo su neki od komentara na račun sinoćnjeg stajlinga glumice koji su preplavili društvenu mrežu, a većina njezinih obožavatelja složila se i da je glumica izgledala očaravajuće.

Ovaj look podsjetio nas je na njezinu nezaboravnu prozirnu haljinu s dodjele Oscara 2002. godine, ispod koje nije udjenula grudnjak, za što je kasnije priznala da je požalila. Pogodite zašto...

Embed from Getty Images
A iako je postala jedna od glavnih tema ovogodišnjih Zlatnih globusa, Gwyneth je na svojem Instagramu priznala da joj je najbolji dio večeri bio odlazak kući.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...