ŠOK I NEVJERICA: Meghan i Harry razočarali kraljevsku obitelj! Odlučili povući se iz kraljevske obitelji!


Princ_Harry- Meghan_Markle-Vojvoda_i_vojvotkinja_od_Sussexa-kraljevska_obitelj
Britanska kraljevska obitelj šokirana je, tužna i razočarana objavom princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle da su se odlučili povući iz kraljevske obitelji

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa šokirali su kraljevsku obitelj i britansku javnost objavom da napuštaju svoje dužnosti kao članovi kraljevske obitelji i da će raditi na tome da postanu financijski neovisni. Živjet će, kako su objasnili, na dvije adrese - između Velike Britanije i Kanade. Odluka je to koju su donosili i o kojoj su raspravljali mjesecima. Svemu je razlog prvenstveno dobrobit njihovog sina Archieja.

Reakcija kraljevske obitelji bila je očekivano teška, svi su povrijeđeni Harryjevom odlukom. Izvor je za Vanity Fair otkrio da je kraljica Elizabeta II povrijeđena postupcima svog unuka još otkako se planiralo njegovo vjenčanje s glumicom. Ovaj potez mogao bi biti kap koja će preliti čašu, dodao je izvor. 
Princ_Harry- Meghan_Markle-Vojvoda_i_vojvotkinja_od_Sussexa-kraljevska_obitelj
Ono što bi moglo posebno zasmetati članove kraljevske obitelji jest i činjenica da Meghan (38) i Harry (35) o svojoj odluci nisu obavijestili nikog, odnosno svi su za to saznali tek kada je odluka objavljena na društvenim mrežama i putem televizijskih vijesti. Navodno su i prinčevi Charles i William potpuno šokirani i razočarani što ih nisu barem obavijestili na intimniji, obiteljski način. Osjećaju se izdano. 
Princ_Harry- Meghan_Markle-Vojvoda_i_vojvotkinja_od_Sussexa-kraljevska_obitelj
Meghan i Harry su navodno tijekom blagdana telefonski otkrili dio svojih planova obitelji, no daleko od toga da se očekivala ovako brza objava odluke. Naime, provesti njihove planove u djelo prilično je komplicirano i neće se moći dogoditi preko noći. Budući da bi zapravo ostali nositelji kraljevskih titula, a u isto vrijeme bili financijski neovisni - obitelj se boji da bi pojedine vrste rada mogle biti u nesrazmjeru s titulama koje Meghan i Harry nose. I dok će trebati na svemu puno raditi i tehnički, izvor tvrdi da će trebati mnogo truda i da se narušeni odnosi poprave. Kraljica je bijesna i tužna istovremeno. "Ona smatra da je napravila sve što je mogla da bi im olakšala put", tvrdi izvor. 
Princ_Harry- Meghan_Markle-Vojvoda_i_vojvotkinja_od_Sussexa-kraljevska_obitelj
Da podsjetimo, par je objavio šokantnu vijest 8. siječnja, i to bez konzultacije sa svojim PR odjelom u Velikoj Britaniji, a nisu razgovarali ni s članovima kraljevske obitelji. Njihov plan je da žive na relaciji Kanada - Velika Britanija, s time da bi se par u Kanadi posvetio životu i poslu izvan obaveza i dužnosti koje nosi pripadnost kraljevskoj obitelji.
gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!