Ove zime posjetite selo Djeda Božićnjaka... Najčarobniju zimsku destinaciju!


Kada govorimo o zimskoj čaroliji, ista je nezamisliva bez scenarija koji uključuje snijeg, Djeda Božićnjaka i naše najmilije.

I iako na ulicama grada ali i u našim domovima kreiramo istinsku čaroliju, pojedine destinacije diljem svijeta imaju praznični ambijent identičan onome iz dječjih bajki.

Jedna takva destinacija upravo je Finska, točnije selo Djeda Božićnjaka smješteno u Laponiji, u kojem vas uz drvene kućice okićene prikladnim svjetlucavim ukrasima, sobove i saonice, iglue i pogled na polarnu svjetlost, dočekati i dom Djeda Božićnjaka u kojem stanuje sa svojim vilenjacima.

Možete i rezervirati svoj termin kod Djeda Božićnjaka koji će vas provesti kroz svoju manufakturu, upoznati s vilenjacima, ali i provesti kroz dom ukrašen stotinama lampicama. Zimska bajka u ovom kraju obogaćena je i Santa Parkom, nizom podzemnih tunela gdje se izrađuju blagdanski pokloni, zatim suvenirnicama, Husky Parkom gdje se možete voziti saonicama koje vuku haskiji, ali i ići na safari motornim saonicama.



Možete posjetiti i farmu sobova te uživati u nezaboravnom zimskom iskustvu.
Je li se Laponija upravo upisala i na vašu listu mjesta koje jedva čekate posjetiti?











Piše: bonjour.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...