Nove boje noktiju koje će vladati u 2020. godini


nokti-manikir-boja-lak-trend-ukrasi-ruke-njega
Nemaš više ideju koju boju staviti na svoje nokte? Bez brige, nova godina donosi nam i nove, svježe trendove. Nije bitno radiš li svoje nokte kod kuće ili ih pak prepuštaš u ruke profesionalcima, uvijek je lijepo vidjeti zanimljivo ukrašene nokte. No, kako bi nokti bili lijepi, nije samo bitno voditi računa o boji, posebno moraš paziti i na njegu ruku te kožicu koja raste preko nokta, nju treba potiskivati ili rezati i redovito mazati uljem. U nastavku ti donosimo pet novih nijansi za 2020. godinu.

1. Ponoćna plava
Iako imamo pregršt plavi nijansi te je donedavno popularnost vodila baby plava boja na noktima, čini nam se kako će ova ponoćna plava zamijeniti svaku plavu, ali i klasičnu crnu. Iako je izgledom veoma hladna, ona daje idealnu svježinu rukama i lijepo pristaje neovisno o obliku nokta.
Permanent Nail Gel Nail Gel-Nail Gel-Manicure



2. Šljokice
Sigurno si mislila kako su šljokice popularne samo u prosincu - no, to nije istina. Ako si ljubiteljica šljokica možeš ih stavljati samo na jedan nokat te ih kombinirati s još nekom bojom ili jednostavno bez razmišljanja staviti šljokice na sve nokte - izgledat će, barem 2020. apsolutno šik.
Permanent Nail Gel Nail Gel-Nail Gel-Manicure



3. Iscijeđena naranča
Djevojke koje se vole isticati - obožavati će ovu upečatljivu boju iscijeđene naranče. Naime, ova bogata nijansa narančaste prava je ljetna boja pa ćeš je tako rado nositi u mjesecima kada poprimiš preplanulu put od sunčanja. Vesela je i razigrana, no odabirom ove nijanse moraš paziti na ostatak outfita jer se ne uklapa u sve.
Permanent Nail Gel Nail Gel-Nail Gel-Manicure



4. Kremasti nude
Prirodna nijansa laka za nokte ne ističe se odmah na prvi pogled. Nježna je i diskretna te idealno pristaje uz sve što nosimo, bilo da je riječ o casual ili elegantnoj kombinaciji te ide uz svaku vrstu make upa.  Prednost ove boje: za razliku od tamnijeg laka, puno lakše se nanosi jer se sitne nepravilnosti prilikom nanošenja ne vide  kao kod tamne nijanse.
nokti-manikir-boja-lak-trend-ukrasi-ruke-njega



5. Sjajna crvena
Crvena je uvijek u trendu i sve njezine nijanse, a ove godine pogotovo će biti poželjna 'sjajna crvena'. To je žarka nijansa iz svjetlijeg spektra i da, pristaje svakom tonu kože.
Trajni_lak-gel_lak_za_nokte-geliranje_noktiju-manikir

miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO