Hranjivi balzam za usne koji je postao apsolutni zimski favorit


Sigurno ste po niskim temperaturama primijetili kako je stigla prava zima, a s njom i nešto veća briga o koži. Ono na što svakako treba obratiti pažnju tijekom ovog perioda su dijelovi tijela na kojima je koža prirodno nešto tanja, pa kao takva zahtijeva intenzivniju njegu, a u tu skupinu definitivno spadaju i naše usne koje se prve nalaze na udaru snažnog vjetra i niskih temperatura!

Moramo priznati kako je često sadržaj naše dnevne torbice pretrpan raznim proizvodima koji nam toliko i nisu potrebni tijekom dana, no s druge strane možemo pronaći i proizvode koji su zaista zaslužili svoje mjesto. Pored hranjive kreme za ruke bez koje je odlazak iz doma zimi u potpunosti nezamisliv, nalazi se i balzam za usne koji će ovom tanku dijelu kože pružiti najbolju njegu. Iako njega usana ne zvuči kao toliko komplicirana skincare rutina, svatko tko je pokušao zadržati lijepi izgled usana tijekom zime neće se baš s time složiti. Pronaći kvalitetan balzam i nije toliko jednostavan zadatak, pogotovo zato što najčešće prilikom njegovog odabira prednost pružamo njegovom mirisu i izgledu, a ne toliko sastojcima koji se u tom balzamu i nalaze.


Česti je slučaj da je ovaj proizvod za njegu usana prepun parfema koji dodatno isušuju ovo osjetljivo područje te koliko god ga nanosili na usne, one samo još više poprimaju loše izdanje. S druge strane, postoje balzami koji su nas dolaskom na naše tržište toliko oduševili da ih se ne odričemo cijele godine, a riječ je o balzamima brenda Vaseline. Lip Therapy balzami idealni su za njegu osjetljive kože te dubinski hidratiziraju i intenzivno hrane ovo područje, ostavljajući usne njegovanima. Ovaj proizvod vrlo lako se nanosi, nije težak na usnama te dolazi u nekoliko raznovrsnih mirisa koji su poprilično suptilni te neće dodatno isušiti vaše usne. Definitivno proizvod koji se mora pronaći u svakoj zimskoj skincare rutini!





A post shared by Vaseline US (@vaselinebrand) on

A post shared b
Vaseline US (@vaselinebrand) on
  fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!