Brad i Jennifer traže dijete u Meksiku koje bi mogli posvojiti


O ponovnom spajanju bivših supružnika glumaca, 56-godišnjeg Brada Pitta i 50-godišnje Jennifer Aniston, svjetski mediji su se raspisali nakon nedavne dodjele Zlatnih globusa, kada je Jennifer euforično reagirala na Bradovo osvajanje nagrade, a uz to je nosila dizajnerski prsten koji je bio gotovo identičan prstenu s kojim ju je glumac zaprosio. Na zabavi poslije dodjela njih dvoje proveli su puno vremena zajedno, a sada magazin New Idea tvrdi kako im je izvor blizak glumačkom paru potvrdio da namjeravaju zajedno posvojiti dijete.

Brad i Jennifer su navodno u velikoj tajnosti posjetili sirotište u Meksiku, čemu ide u prilog činjenica da su oboje nakon Nove godine, prije dodjele Zlatnih globusa, zasebno viđeni na odmoru u Meksiku. 'Brad i Jenny su organizirali njihov dolazak na Zlatne globuse kao vojnu operaciju. Htjeli su da sve bude ekstra otmjeno i ispod radara, tako da su njihovi susreti jako pažljivo unaprijed isplanirani. Svega nekoliko njihovih najbližih prijatelja zna gdje i kada će se sastati', rekao je izvor.

Dodao je i kako, u stadiju veze u kojem jesu, ne mogu više nikoga zavaravati i javna je tajna da su si sve bliskiji iz dana u dan. Jen je zimovala na sjeveru Meksika s grupom bliskih prijatelja, a Brad je došao sam i viđen je tek na povratku, dok se ukrcavao na privatni zrakoplov.

Vjeruje se kako su dobitnik Zlatnog Globusa za sporednu ulogu u filmu 'Once Upon a Time in Hollywood' i zvijezda serije 'Prijatelji' posjetili dom za nezbrinutu djecu u Tijuani, koji Jennifer osobno financijski podupire. 'Jen je veliki mecena tog doma i glavni donator, još od vremena dok je s Bradom bila u braku. Ako njih dvoje opet budu skupa, to će biti savršeno mjesto na kojem mogu naći dijete za posvajanje. Iako je Jennifer par puta izjavila kako ne namjerava postati majka, nije isključila tu mogućnost', zaključio je izvor, koji podsjeća kako glumica i dalje obožava Bradovu majku i njegovu cijelu obitelj, a na zabavi poslije Zlatnih globusa navodno se suzdržavala od konzumiranja alkohola, kako bi bila podrška Bradu u odluci da ostane trijezan nakon borbe s alkoholizmom.
story.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!