Uljna emulzija prirodnog podrijetla koja koži vraća prekrasan sjaj


Scenarij za sam kraj godine uvijek je isti; toliko toga potrebno je napraviti u svega nekoliko tjedana, da je poprilično teško izbjeći stres i umor, a koji se najviše primijeti na našem licu. Iako sve svoje nepravilnosti na licu volimo skrivati vještim make up trikovima, ponekad ni to nije dovoljno da kreiramo zdravi izgled kože, stoga je rješenje najbolje tražiti u kvalitetnom skincareu....

Činjenica jest kako je skincare svijet svakim danom sve bogatiji, no iz nekog razloga još uvijek se pojedini proizvodi ne nalaze na našim kozmetičkim policama - a trebali bi. Emulzije za lice kao takve još uvijek su velika nepoznanica, a riječ je o njezi lica koja pruža koži hidrataciju i njegu veću nego što bi to učinila bilo koja krema. Ono što razlikuje emulziju od standardne kreme jest to što je emulzija puno lakša od hidratantne kreme, pa kao takva ne 'sjeda' teško na kožu, ne opterećuje ju i ne začepljuje pore. Također ono što volimo kod emulzija jest to što se brzo upijaju, pa samim time i djeluju brže na sami izgled naše kože. Emulzije su uglavnom bazirane na vodi, zbog čega su zapravo toliko lagane i izgledom rjeđe od krema, a ono što volimo kod ovog tipa proizvoda jest to što on neće ostati na površini kože, već prodire puno dublje u samu kožu njegujući ju u svim slojevima.

U zimskim mjesecima hidratacija je nešto što koži definitivno najviše treba, a emulzija kao hibrid seruma i hidratantne kreme, omogućit će intenzivnu njegu, bez da se koža masti. No, kada u cijelu ovu priču o emulziji ubacimo i sve blagodati ulja, možemo biti sigurni kako će koža biti hidratizirana unatoč nepovoljnim uvjetima koje nose hladni, naredni mjeseci. Pravi primjer toga je prva Clarinsova uljna emulzija Plant Gold, koja sadrži ulje plave orhideje sa
100 % topljenom emulzijom prirodnog podrijetla, stvarajući laganu, nemasnu teksturu. Iako postoji određena predrasuda prema korištenju ulja u skincare rutini, ona su itekako blagotvorna prema samoj koži te su kao takva daleko od toga da će začepiti pore, onemogućiti koži disanje ili ostaviti neželjeni, masni sjaj na licu. Tako sljedeći principe Clarins Aromaphytocare, kombinacija ekstrakta plave orhideje i eteričnog ulja pačulija, pomaže u revitalizaciji I toniranju kože te ova kombinacija 4 ulja koja se nalazi u samoj emulziji, bogata masnim kiselinama i antioksidansima, dubinski hrani kožu.

Djevičansko ulje lješnjaka dobiveno hladnim prešanjem te biljna ulja makadamije, badema i grožđa njeguju kožu ostavljajući ju mekom i podatnom. Sam izgled Clarins Plant Gold uljne emulzije upućuje na to da je riječ o kvalitetnom proizvodu, budući da dolazi u dvostrukoj bočici koja kao takva osnažuje sve benefite samih sastojaka te sjajno kombinira emulziju i ulje. Ove dvije formule spajaju se u trenutku potiska u laganu, nemasnu teksturu koja se vrlo lako nanosi na cijelo lice. Ono što se odmah može primijetiti jest da je koža nahranjena i meka, a nakon nekog vremena primijetit ćete kako ona postaje revitaliziranija te satenski glatka, s prirodnim sjajem.

Iako na tržištu možemo pronaći pregršt beauty noviteta koji svojim izgledom i mirisom zovu na isprobavanje, ipak je najbolje na svojoj kozmetičkoj polici imati proizvod koji donosi samo ono najbolje iz prirode, stoga neka umorni izgled ostane u godini koja je na isteku!

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!