Seks poze zbog kojih ljudi najčešće završavaju na hitnoj


Ne postoji bez veze TLC-eva emisija "Sex Sent me to ER" u kojoj je, ruku na srce, bilo super bizarnih situacija, ali dokazuje da se seks ozljede, iako su rijetke, zaista događaju. Ono što je sigurno je da nisu poze te koje su nužno krive za ozljedu, već situacija u kojoj se nalazimo, posebice ako se seks odvija na kakvom neuobičajenom mjestu. Kombinacija napaljenosti i nervoze može završiti time da se nečiji penis zaglavi u tvojoj vagini, ali ipak ćeš češće dobiti samo ozljede od trenja, a on poprilično nezgodnu frakturu penisa. To su potvrdili i doktori koji su svoje istraživanje u Velikoj Britaniji izdali u "Journal of Impotence Research" i tako dokazali koje seks poze su zaista najopasnije - na temelju toga koliko fraktura penisa su uzrokovale!

1. Doggy style
Najdraža poza među Hrvaticama je najopasnija na listi opasnih poza i to iz više razloga - ako prebrzo ulazi u tebe dolazi do trenja čime se stvaraju masnice i porezotine u vagini, a ako se malo previše uživi možda završi i u stražnjici - za što svi znamo ako se dogodi slučajno, nije seksi. Ipak prema istraživanju američkog magazina o impotenciji dokazano je da čak 41% ozljeda dolazi tijekom doggyja, i to čak češće dolazi do frakture penisa no ičeg drugoga, u slučaju da se primjerice u deliriju zabije u tvoju nogu. Doduše, ako slučajno uskoči u spomenutu stražnjicu, mislimo i da zaslužuje dobiti kakvu ozljedu!

2. Žena gore
U ovoj poziciji su vagina i penis u istom položaju kao i kod doggyja, pa je razumljivo da može doći do kakve ozljede. Osim toga, radi trenja može doći i do boli u pubičnoj kosti kod oba partnera, a osjećaj "žuljanja" će se zadržati neko vrijeme... Ova poza je obožavana među muškarcima, ali samo jedan tvoj krivi pokret može vas dovesti do duge apstinencije za oboje - pa sada ti reci da žene ne barataju s velikom odgovornosti na dnevnoj bazi!

3. Seks stojećki
Stojećki se seksa kada voliš klasiku, ali se taj dan osjećaš "posebno" zaigrano. Ova poza je nešto manje vanilla, ali je zato duplo kompliciranija ako nisi gipka otprilike koliko i Jen Selter. Iako ovdje ne dolazi baš do fraktura, kao ni do ozljeda trenjem, možeš mu ispasti iz ruku pa se tako ozlijediti ili pak ako vam seks duže traje sljedeći dan ćeš mu osigurati bol u mišićima. Usuđujemo se reći da se to čini kao ništa spram frakture penisa.

4. "69"
Osim što se može dogoditi da se zaigraš pa ga ugrizeš za ponos, s ovom pozom najčešće dolazi do konjunktivitisa. Jedino što možete je probati ne ispustiti vjetar partneru u facu i onda ste sigurni!
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!