Sedam nevidljivih znakova da ste dobri u krevetu


Budimo iskreni: šta znamo o muškoj fiziologiji? Jeste li sigurne u svoje ženske čari dovoljno?

Uzgred, naučnici su dokazali da muškarci nesvesno čitaju znakove i vibracije i nepogrešivo prepoznaju ženu u kojoj gori prava vatra strasti. Kako? Govorimo o znakovima koji elokventno govore o tome da ste dobri u krevetu.

Znate kako da flertujete
Odmah odgovarate na kompliment - i sada dobijate drugi i treći. Čekate drugaricu u baru, ne sedite bez posla, već ljubazno prihvatate koktele od „komšije“ u baru. Čestitamo! Devojke sa takvom sposobnošću imaju vrlo, veoma dobre šanse da ostave nezaboravan utisak o sebi nakon noći ljubavi.

Radoznali ste
Otvoreni ste za sve novo. Volite da shvatite, prepoznate, dođete do srži. Lenjost i apatija su vam strani. Psiholozi su sigurni: sa takvom devojkom u krevetu nikada nije dosadno.

„Dobra ruka“
Sve vam uspeva i ide od ruke. Pa, možda ne baš sve, ali barem nešto za šta treba da koristite ruke. Bez obzira da li vezete, majstorski iseckate povrće ili ste uspešno završile kurseve gde se aktivno koriste ruke  - ako čak i znate kako nešto dobro napraviti rukama, onda u seksu ste već na pola uspeha. Da li je to logično?

Razvijeni miris
Ako ste toliko osetljivi na mirise da možete da razlikujete sezonske verzije popularnih mirisa od prve note, onda najverovatnije mirišete sjajno. I čitate čoveka s pravim feromonima sa zatvorenim očima. Kao rezultat toga, dobar seks.

Osetljivi ste
Volite da dodirujete svilu i kašmir? Toliko osetljivi na taktilne senzacije da uživate u dodiru? Čestitamo: vi ste sama senzualnost, a samim tim, san bilo kog muškarca.

Da li ste videli barem nekoliko filmova za odrasle?
Vi niste licemer - i ovo je divno. Ponekad možete pogledati film ze odrasle? Da li posećujete prodavnice sa sadržajima za odrasle? Pa, vaš muškarac ima neverovatnu sreću.

Imate samopouzdanja
Pa, ovde je sve jasno: volite sebe i svoje telo i prenosite tu ljubav drugima. Nepotrebno je reći da je ovo temelj srećne veze uopšte i posebno seksa?
zenskimagazin.rs

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...