Prvi Božić s Archiejem: Harry i Meghan objavili preslatku čestitku sa sinom


Princ Harry i Meghan Markle objavili su prvu božićnu čestitku sa svojim sedmomjesečnim sinčićem Archiejem.

Nakon što se u javnosti danima nagađalo hoće li je omiljeni kraljevski par ove godine uopće objaviti, jer su trenutno na produženom odmoru od kraljevskih dužnosti i poduzimaju stroge sigurnosne mjere kako bi zaštitili svoju privatnost, na Twitter profilu humanitarne organizacije The Queen’s Commonwealth Trust, čiji je Harry predsjednik, sinoć je osvanula njihova preslatka obiteljska čestitka.

"Samo dijelimo najslađu božićnu čestitku naših predsjednika i potpredsjednice, vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Sretan Božić svima!" piše u opisu crno-bijele čestitke dok je preko nje zlatnim slovima ispisano "Želimo vam jako radostan Božić i sretnu Novu godinu", uz posvetu "Od naše obitelji vašoj".

Glavna zvijezda čestitke je maleni Archie koji je dopuzao do kamere, dok Meghan i Harry sjede na podu iza njega te su nasmijani i relativno ležerno odjeveni, a u pozadini je velika jelka.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...