Priča koja će vas raznežiti: 78 godina su najbolje prijateljice, ni starački dom nije uspeo da ih razdvoji!


Kada su se daleke 1941. godine kao 11- godišnjakinje upoznale i sele u istu školsku klupu, Olivi Vudvord i Kathlin iz Velike Britanije nisu ni sanjale da će postati prijateljice za ceo život.

Naime, u osnovnoj školi u engleskom gradu Notingemu, delile su sveske, knjige i osmehem, a kada su odrasle decenijama su živele u istoj ulici. Muževi su im čak radili u istoj firmi. Kathlin je nažalost izgubila muža u saobraćajnoj nesreći 1989. godine i od tada se nije udavala i nema dece.Olivi je u braku sa suprugom Rojem dobila dve ćerke, postala je i baka petoro unučadi, a može se pohvaliti i činjenicom da ima četvoro praunučadi.

Sve se promenilo kad je Kathlin otišla u starački dom. Iako ima veliku porodicu, Olivi je mnogo patila za svojom najboljom prijateljicom da je odlučila da se preseli u isti dom samo da bi bila pored nje.
A Resident at HC-One’s Berry Hill Park care home in Mansfield has moved into the home to live with her childhood friend...
Objavljuje HC-OnePonedjeljak, 2. prosinca 2019.
U intervjuu za SWNS, otkrila je da joj je veoma teško palo kada je Olivi otišla u starački dom i da joj je mnogo nedostajala. Zbog toga ju je često posećivala, a svake subote bi dolazila na zakazani ručak.

A onda je nedavno donela odluku da  se i sama preseli u isti dom.  Uspela je čak i da"dobije" sobu u istom hodniku pa su dve prijateljice ponovo i komšinice.

Kako kažu, tajna njihovog dugotrajnog prijateljstva leži u tome što izbegavaju svađe i nepotrebne rasprave.
stil.kurir.rs

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!