PASTELNE BOJE U ZIMSKIM OUTFITIMA ZA LOOK SNJEŽNE KRALJICE


Inje blista na granama, priroda je pokrivena snijegom, a lagane pahuljice sipe s neba... Hladno godišnje doba može biti vrlo romantično, na što podsjećaju nježne pastelne boje mekih pulovera i raskošnih suknji.

Nježne i pastelne boje ne moraju biti samo modni adut za proljeće, u zimskim kombinacijama dolaze kao potrebno osvježenje i odmor od teških i tmurnih crnih i sivih outfita. 
Profinjeni i ženstveni look koji se lako postiže s pastelnim tonovima pretvorit će vas u pravu snježnu kraljicu. U zimske dane unesite dozu elegancije uz pomoć mekanih pulovera, a omiljene boje variraju od neutralnih bež, preko nebesko plavih ili nježno ljubičastih. Pastelna ružičasta i dalje je jedna od omiljenih, a ove sezone posebno je zastupljena neobična boja zelene, ona u nijansi mente. Ovi tonovi asociraju na svježinu, no ujedno su jako topli kada krase zimske pulovere, trendi kardigane s ukrasnim gumbićima te hlače ili pencil suknje, stvorene za poslovni look.

Osim profinjenog monokromatskog looka, u jednom tonu, poigrajte se s bojama i spojite ih nekoliko u jednom looku - na primjer kombinacija ljubičaste i zelene, a kremaste boje podignite s detaljima u jarkim bojama, poput plave. Kako bi dojam bio potpun, uskladite i make-up i izađite iz zone komfora. U zimsko doba također su dopuštene inače neobične boje na očima, a postižu se fino iscrtanom linijom tuša ili sa sjenilom koje će obojati kapak i naglasiti pogled.

gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar