Ovo su fenomenalni pokloni za tvog muškarca - i ništa ne koštaju


božić-pokloni-muškarac-ljubav-sex-journal-magazin
Naravno, za Božić rado si poklanjamo materijalne stvari. Međutim, svom dečku ili suprugu možemo također pokloniti i nešto nematerijalno, nešto što će „pozitivno razdrmati“ vezu. Zbog toga smo sakupile najbolje savjete psihologa i savjetnika. Premda ti pokloni ne koštaju ni lipe, vrjedniji su od zlata.

Dodirujte se svaki dan!
Uzmi si za zadatak svaki dan dodirivati svog partnera. Zvuči malo, ali u današnje lude i stresne dane vrlo lako može se dogoditi da je jedini „dodir“ tijekom dana (polu)poljubac kojim te okrznuo u kuhinji prije odlaska na posao. Dodiruj ga svjesno i nježno i tako ćeš se opet zbližiti s njim. Čak i snažan zagrljaj povezuje i pomaže kod opuštanja (dokazano snižava broj otkucaja srca).

Dogovorite se za seks!
Seks ne mora uvijek biti spontan. Iščekivanje može biti jako uzbudljivo – i djeluje poput afrodizijaka. Sjećaš se uzbuđenja prije prvog seksa s njim? Taj osjećaj možeš ponovno doživjeti ako isplaniraš izlazak i seks nakon toga.

Poklonite si vrijeme!
Sigurno ti je poznata situacija kad ste oboje pod stresom te jedva nalazite vremena jedno za drugoga? Pored posla, djece, kućanstva i drugih brojnih obaveza vrijeme je jednostavno prekratko. Pokloni partneru vrijeme: na primjer, večeru uz svijeće kod kuće ili ugodnu večer uz milovanje ispred televizora – to ništa ne košta.

Pokloni partneru punu pažnju!
Da, na Facebooku je još uvijek zanimljivo, a s dečkom još moraš razmijeniti neke fotografije putem WhatsAppa. Međutim, previše medijske konzumacije ubija strast, pokazala su istraživanja. Zato češće isključi mobitel i koncentriraj se na partnera.

Nemoj ga kritizirati!
Da, znamo da te živcira kad stalno po kući pronalaziš njegove smrdljive čarape i kad ne posprema stvari za sobom. I znamo da nije lako s takvim šlampavcima, odnosno nije ih uopće lako promijeniti – osobito ako su pod pritiskom. Zbog toga se suzdrži od gunđanja te prihvati male slabosti svog partnera. Vidjet ćeš kako će atmosfera u kući odmah biti bolja, a veza čvršća.
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO