Otkrijte najpopularniji make up look blagdanske sezone!


Moramo priznati kako već sada odbrojavamo dane do dolaska jedne od najčarobnijih sezona u godini, one blagdanske. Osim što je riječ o sezoni darivanja, ovu sezonu volimo i zbog brojnih blagdanskih domjenaka, obiteljskih druženja i nezaboravnih partyja, a već se u zraku osjeća i iščekivanje najluđe noći u godini, one novogodišnje. Blagdansku sezonu najbolje simbolizira raskoš, a koja osim što je vidljiva i u našim modnim izdanjima, također se može primijetiti i u prekrasnim make up lookovima s blagdanskim predznakom, a koji ove sezone izgledaju apsolutno neodoljivo!

Činjenica jest kako se baš svaki dan želimo osjećati lijepo u svojoj koži, a to uglavnom postižemo nešto lakšim, dnevnim make up lookom, no sezona blagdana nešto je po tom pitanju drugačija. Riječ je o sezoni u kojoj želimo vidjeti svoje najbolje izdanje te koja je sjajna prilika da sva pravila ostavimo po strani i na svom licu isprobamo najrazličitije lookove s predznakom glamura. Osim standardne make up rutine koja uključuje odabir kvalitetnog primera i pudera s kojim će ten biti ujednačen baš cijelu noć, ono što će ove blagdane baš svaki izgled učiniti nešto posebnijim su raskošne zlatne boje, šljokice i nezaobilazni klasik blagdanske sezone - crvena boja!



Nadalje, iako se volimo s vremena na vrijeme poigrati sa svojom make up kolekcijom, blagdani ponekad znaju biti i poprilično stresni, stoga ako ste u stisci s vremenom, uvijek se možete prepustiti i u ruke make up stručnjaka. Tako se možete našminkati u svim M.A.C. dućanima u Hrvatskoj, a samo šminkanje plaćate isključivo u proizvodima. Za sve usluge šminkanja potrebno je rezervirati termin, a dodatne informacije možete saznati u MAC dućanima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te Splitu (Morpurgova poljana) ili putem Instagram profila dućana!

Ljubiteljice neprimjetne i minimalističke šminke sjaj blagdana mogu pronaći u crvenom ružu, proizvodu koji se nalazi u make up kolekciji gotovo svake žene. Ono što volimo kod crvenog ruža jest to što u svega nekoliko poteza naš cjelokupni outfit dobiva dozu elegancije, a pored crvenog ruža također su poželjne i nešto upečatljivije boje na usnama, dok bi sama podloga trebala ostati nešto neutralnija. Ruževe maksimalne izdržljivosti i s baršunastim efektom možete pronaći u novoj M.A.C.-ovoj kolekciji 'Starring You', koja krije pregršt prekrasnih nijansi.

Nadalje, sofisticiran izgled definitivno će pružiti i highlighter, koji u svega nekoliko poteza može naglasiti našu prirodnu ljepotu. Tako M.A.C.-ov Extra Dimension highlighternanesite uz vrh jagodične kosti, na kapke te duž nosa i iznad kupidovog luka te tako suptilno kreirajte izgled kože koja zrači!

Ako minimalizam na vašem licu nije nešto s čime želite ispratiti ovu godinu, onda neka sav fokus vašeg make upa bude na zavodljivom pogledu. Obožavan desetljećima, crni tuš osvojio je naše kozmetičke torbice svojom moći transformacije, pa tako jednostavan izgled vrlo lako možete pretvoriti u nešto dramatičniji. Uz hrabar potez crnog tuša, na očima volimo vidjeti i savršeno nijansiran smokey eyes look. Riječ je o izgledu u kojem su oči naglašene nešto tamnijim sjenilom te tako stavljene u prvi plan. Za kraj je potrebno još nanijeti i malo maskare koja će u potpunosti otvoriti vaš pogled, a sve navedeno što vam je potrebno za zavodljiv izgled možete pronaći u novom M.A.C Starry Eyed setu.


Pružiti cjelokupnom outfitu 'ono nešto' ponekad i nije baš jednostavan zadatak, stoga smo sigurni kako navedeni lookovi neće baš nikoga ostaviti ravnodušnima!
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!