Najlonke s uzorkom: Modni dodatak svih zimskih kombinacija... Pogledaj neodoljive modele iz nove kolekcije!


Zime i relativno niske temperature uglavnom označavaju i dominaciju nešto toplijih modnih komada, poput vunenih kaputa ili pletenih džempera. No, unutar našeg ormara nalaze se i neki modni favoriti kojih se ne odričemo niti kada temperature padnu debelo ispod nule, a riječ je o romantičnim haljinama i zavodljivim suknjama, stoga u nastavku otkrijte kako ih nosimo ove sezone!
Niti najhladniji dani nisu prepreka da prošećemo neke od omiljenih favorita, a riječ je o haljinama i suknjama koje izgledaju neodoljivo u kombinaciji s čarapama obogaćenim upečatljivim uzorkom. Već nekoliko sezona čarape su te koje su se istaknule kao jedan od nezaobilaznih modnih dodataka u svakom zimskom ormaru za kojim posežemo kako bismo omiljenim outfitima pružili dodatnu dozu topline. Čarape, odnosno najlonke, su odličan izbor kada želimo svom svakodnevnom izdanju pružiti efektan izgled, a tome uvelike doprinose i razigrani uzorci koje možemo pronaći na ovom modnom dodatku. Kao najpopularniji trend uvelike se istaknuo šarmantni točkasti uzorak koji izgleda sjajno u baš svim kombinacijama. U nastavku smo izdvojili tople i razigrane modele najlonki, pa tako možete pronaći one s raskošnim floralnim motivima, pa sve do prugastog uzorka, stoga pružite svom outfitu točku na i!








fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...