Da li će ovo biti najpopularnija frizura 2020. godine - je li bobu odzvonilo?


Da, već i vrapci na grani znaju da postoji frizura koja pristaje svim ženama, bob. Ovisi samo u obliku lica i strukturi kose hoćemo li nositi ravno ošišani ili stepenasti bob, koje dužine, valoviti ili ravni, s razdjeljkom na sredini ili sa strane. I još k tome uvijek djeluje uređeno, čak i bez polusatnog stiliziranja ujutro pred ogledalom! Je li moguće da će tu čarobnu, svestranu frizuru koja vlada već nekoliko godina netko svrgnuti s trona?

I hoće i neće, recimo to tako. Naravno da je bob tijekom godina popularnosti BOB evoluirao u mnogim smjerovima - sjećaš li se WOB-a, wave iliti valovitog boba. Ili pak lob-a dužeg, "long" bob-a? Bilo kako bilo, ma koji ti je najviše prirastao srcu, sljedeće te godine čeka zaokret jer dolazi pob!A post shared by Xenia Adonts 🍓 (@xeniaadonts) on

Na engleskom - pony bob. Po naški, bob sa šiškama. Koje su mu prednosti? Pa šiške kao u djevojčice će te odmah pomladiti za nekoliko godina. A ne može se poreći da s ovom frizurom dolazi i dašak pravog pariškog chica. Sjeti se samo Sophie Marceau u filmu 'La Boum'! Ili Audrey Taotou? No to je bilo prije podosta godina, pogledaj kako ga je sada prigrlila pjevačica Gwen Stefani!

Kako stilizirati pony bob?
Pony bob je savršena nadogradnja ako nosiš ravno rezani i kratki bob. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela poput nježne zavjese su bit ove frizure. Laganiji, stanjeni slojevi na vrhu dat će joj volumen i spriječit će da frizura ne djeluje kruto i strogo. Želiš li profesionalni touch. Prednost poba? Kao i kod mnogih njegovih prethodnika pristaje praktički svima. Tanka će kosa dobiti na dodatnom volumenu dok će teška kosa debele vlasi djelovati lakše i manje kompaktno, jedino u tom slučaju šiške ne smiju biti savim ravno odrezane.

 miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!

Nema komentara:

Objavi komentar