7 odličnih šampona koji će potaknuti rast kose


Sprečavaju padanje kose i potiču njezinu obnovu i rast

Jedan od glavnih aduta mnogih žena je kosa, stoga je vrlo važno o njoj voditi pravilnu brigu i njegovati ju odgovarajućih proizvodima.

Svi bismo voljeli imati sjajnu i zdravu kosu, no nažalost ponekad je to nemoguće jer na zdravlje kose utječu mnogih faktori. Osim toga, nemaju svi isti tip kose, ona može biti gusta, tanka, ravna, kovrčava... I dok neki imaju problema sa suhom kosom, drugima se kosa pretjerano masti. Upravo je iz tog razloga kod njege važno koristiti one proizvode koji će odgovarati tvom tipu kose.

Mnoge žene imaju problema s opadanjem kose, osobito sad tijekom jesenskog perioda, što može biti prilično frustrirajuće. Uzroci gubljenja kose mogu biti različiti, a osim promjene godišnjih doba, uzrok mogu biti i stres, hormonalne promjene, nezdrava prehrana, itd.

Kad je riječ o blažim slučajevima, biti će dovoljni proizvodi koji sprečavaju padanje kose te potiču njezin rast. U fotogaleriji u nastavku izdvojile smo neke od najboljih šampona koji će potaknuti obnovu i rast kose.

Ziaja Med Hair Care šampon protiv opadanja kose

Vichy Dercos Neogenic šampon za gustoću kose

Kérastase Résistance Bain Extentioniste šampon za rast kose i jačanje korijena

Klorane Kinin šampon za jačanje kose

SebaMed Šampon protiv ispadanja kose

Dermedic Capilarte šampon za stimuliranje rasta kose

Phyto Phytocyane Revitalizirajući šampon
zena.rtl.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar