6 seruma koji će vašu kosu vratiti u život


Moramo priznati kako krajem godine naša kosa i nije u baš najboljem izdanju. Izmjena godišnjih doba, stalno izlaganje grubim tretmanima i vrlo često nemarno tretiranje ostavlja našu kosu poprilično neuglednog izgleda, stoga ako šišanje nije opcija, onda bi hranjivi serumi svakako trebali biti!

Iako nisu nikakva novost na tržištu, serume još uvijek ne možemo pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici, a zapravo ne postoji razlog zbog kojeg upravo oni ne bi trebali biti sastavni dio naše njege. Imati bujnu i zdravu kosu koja se vrlo lako može stilizirati nešto je što baš svatko od nas želi, no to i nije baš jednostavno za postići. Nespretna punđa kratkoročno je rješenje s kojim prikrivamo stvarno stanje naše kose, a serumi su ti koji bi cijelu ovu situaciju mogli preokrenuti na bolje. Serume volimo jer su vrlo lagani, pa kao takvi ne otežavaju kosu niti ju dodatno maste te odgovaraju baš svakom tipu kose. Ovaj proizvod možete koristiti na razne načine; nakon uobičajenog pranja kose šamponom i regeneratorom nanesite vrlo malenu količinu duž cijele kose ili pak prije samog pranja u nešto većoj količini nanesite serum kojeg će kosa upijati oko pola sata, a potom ga temeljito isperite. Bogati njegujućim sastojcima, serumi će kosi pružiti dubinsku njegu i zagladiti vrhove, a veliki plus je i to što poprilično doprinose njezinom prekrasnom mirisu. U nastavku smo izdvojili omiljene serume s kojima će kosa izgledati kao iz salona, baš svakog dana!
Bellezon Professional Hair Serum Smooth Gloss, John Frieda Frizz Ease Extra Strength Hair Serum
Gallinée Prebiotic Scalp and Hair Serum, Leonor Greyl Serum de Soie SublimateurThe Ordinary Multi-Peptide Serum, Kérastase Nutritive Night Repair

fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!