2020-tom godinom dominirat će kovrčavi bob


Ako u 2020. želite ući s novom frizurom, a ne znate koju odabrati, zašto ne biste isprobali kovrčavi bob? Ova frizura koja podsjeća na osamdesete već se ustalila u stilskom izričaju poznatih dama poput mlađahne Millie Bobby Brown.Niti jedan trend u frizurama nije se toliko ustalio kao bob u proteklih nekoliko godina, a logično je i zašto. Ako ste se zaželjeli promjene, bob je idealan odabir kojim instantno možete osvježiti lice, a nije tkao ekstreman poput kratke pixie frizure. Ovisno o vašem obliku lica i onom što vam se sviđa, bob može biti kratki, duži, ravan, s većim ili manjim padom ili pak kovrčavi. Upravo će kovrčavi bob biti jedan od najvećih hitova među frizurama u 2020. godini, a neke od poznatih dama već su ga isfurale i najavile trend.

Među njima je i Millie Bobby Brown, zvijezda serije "Stranger Things", koja se na Instagramu pohvalila novom frizurom. Uz kovrčavi bob isfurala je i plavo sjenilo na očima, baš kao što se nekada nosilo u osamdesetima. "Ova nemarna, moderna alternativa ravnom bobu odaje dojam truda bez puno truda. Zavodnička je i drukčija, ali opet klasična, što je čini najboljim izborom za one koji žele promjenu", rekao je celebrity frizer Jay Birmingham.
Laganim valovima u kosi nije odoljela ni Kaia Gerber, kći supermodela Cindy Crawford. Iako je najčešće vidimo s ravnim bobom, ponekad joj dosadi pa ga 'ukrasi' valovima. Inače, takav look je vrlo lako postići i to pomoću pegle za kosu. Sve što trebate napraviti jest peglom primiti pramen i potom ga rotirati prema van ili unutra, dok ga vučete prema dolje. Na YouTubeu ima hrpa tutorijala, a mi smo našli jedan od boljih.

Ako imate prirodno kovrčavu kosu, tim bolje, jer ćete si skratiti vrijeme za stiliziranje. Pronašli smo nekoliko odličnih frizura na Instagramu koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!