10 tajni francuskog šarma koje će vas pretvoriti u neodoljivu zavodnicu


Osim o modi i ljepoti, od Francuskinja možemo naučiti i puno toga o ljubavi.

Po prirodi šarmantne, osvajaju muškarce naizgled bez puno truda, no i one se koriste nekim trikovima zavođenja, piše Cosmopolitan. Otkrijte ih u nastavku i pretvorite se i vi u neodoljivu zavodnicu:

1. Smiješak je uvijek na licu

Osmijeh otvara sva vrata, pa tako i ona nečijeg srca, a Francuskinje su toga svjesne pa ga nikad ne skidaju s lica.

2. "Lijepo izgledaj, lijepo se osjećaj"

Ovaj moto je ujedno i tajna besprijekornog stila Francuskinja koje paze na izgled u svim prilikama, pa čak i kada idu u trgovinu, jer se najbolje osjećaju sređene. A kada se žena lijepo osjeća, i drugima je privlačnija.

3. Samouvjerene su

Francuskinje znaju koliko vrijede i mahom su neovisne žene koje se ne boje reći svoje mišljenje, a to je muškarcima obično jako privlačno, čak i kada im se protive.

4. Ne boje se prići muškarcima

Kao samouvjerene i neovisne žene, većini Francuskinja "upadanje" frajerima ne predstavlja nikakav problem, a to je pristup koji se frajerima obično jako sviđa.

5. Neovisne su

Čak i kada su u braku, Francuskinje cijene svoju neovisnost, odnosno osobni prostor i vrijeme.

6. Romantične su

Od stila odijevanja, do načina na koji se ponašaju i žive, Francuskinje odišu romantikom, a ona im je i najvažnija u vezi.

7. Znaju granicu između seksepila i vulgarnosti

U stilu Francuskinja seksepil je uvijek dobrodošao, ali vulgarnost nikako jer se tako ne odijevaju ni ponašaju dame i neovisne žene.

8. Ne traže princa na bijelom konju

Francuskinje ne očekuju od muškarca da se ponaša kao lik iz bajke i skida im zvijezde s neba, jer znaju da u stvarnosti takvi frajeri ne postoje, baš kao ni princeze.

9. Strastvene su

Francuskinje u životu vodi strast. One uživaju u dobroj hrani, kvalitetnom vinu, poljupcima i seksu, i to točno tim redoslijedom.

10. Znaju što žele

Francuskinje ne trate vrijeme na ljude koji ih ne zanimaju, pa tako ni na frajere s kojima ne vide nikakvu zajedničku budućnost. Znaju što žele i ne odustaju dok to ne pronađu.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...