Trik pomoću kojeg će vaše kovrče ostati postojane i bujne


Možemo se složiti kako su kovrče jedna od najdražih frizura, a zašto je to tako krije se u činjenici da je riječ o načinu stiliziranja kose koji je glamurozan i poseban te definitivno odabir kojem se uvijek vraćamo. Ipak, omiljena frizura katkad može zadavati i probleme, no srećom postoje odlični načini s kojima će kovrče biti baš onakve kave želite - bujne i postojane!

Kao što smo spomenuli, kovrče su frizura koja je iznimno ženstvena i elegantna, raskošna i upečatljiva, a uz pomoć brojih uređaja za stiliziranje, kao i jednostavnih trikova koji ne uključuju toplinu, vrlo laka za kreiranje. Unatoč svemu kovrče ponekad mogu otkazati poslušnost te rezultirati neatraktivnim izgledom, a kako biste to izbjegli kosu je potrebno pravovremeno pripremiti. Bez obzira na to imate li prirodno valovitu ili potpuno ravnu kosu, kovrče je uvijek bolje raditi 'dan poslije' i to uz pomoć šampona za suho pranje. Naime, upravo šampon za suho pranje ključ je kovrča koje su postojane, a preporučujemo da ga netom prije kovrčanja kose nanesete i dobro osušite ručnikom.
Šampon za suho pranje kosi će podariti potrebu teksturu koja je neophodna kako bi kovrče bile bujne i zadržale se postojanima željeno vrijeme. Govorimo li o tipu kovrča, uzmemo li pretpostavku da volimo raskošne valove, preporučuje se da nakon što se završili sa stiliziranjem, na kosu nanesete i njegujući serum, odnosno fiksator koji će kovrče dodatno stabilizirati. Kombinacijom spomenutih proizvoda možete biti sigurni da će vaše kovrče zasigurno privlačiti sve poglede i osvojiti savršenim izgledom. 
TIGI Bed Head Oh Bee Hive, Aussie Wash+ Blow Clean Supreme, L'Oreal Magic Shampoo Invisible Dry Shampoo
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...