Top 5 stvari koje ćemo obožavati ove zime


Top 5 stvari koje ćemo obožavati ove zime
Kraj godine je sve bliže pa našu pažnju sve više okupiraju modni i beauty proizvodi koje ćemo koristiti i nositi tijekom zimske sezone. U moru različitih preparata i modnih komada, našu pažnju najviše je privuklo ovih pet stvari koje ti donosimo u nastavku:

1. Kaputi od umjetnog krzna
Kaputi od umjetnog krzna koji neodoljivo podsjećaju na omiljenog nam medvjedića iz djetinjstva i ove će se zime smjestiti na listu must have komada. Riječ je o predimenzioniranim, vrlo udobnim kaputima koji odlično griju u zimskim mjesecima, a pritom izgledaju vrlo stylish. Brojna dizajnerska imena uz pristupačne high street brendove i ove sezone ponudili su mnoštvo inačica ovih hit kaputa, a osim popularnih smeđih, ove zimske sezone nosit će se i boje.



2. Bio-Oil gel za suhu kožu
Kad je riječ o beauty preparatima, za nadolazeću zimu već imamo svog favorita - Bio-Oil gel za suhu kožu koji dubinski hidratizira i njeguje kožu zahvaljujući svojoj uspješnoj formuli. Za razliku od drugih proizvoda dostupnih na tržištu koji u velikom postotku sadrže oko 70% vode, Bio-Oil gel za suhu kožu sadrži samo 3% vode, a ostalo su maslaci, ulja i voskovi. Naime, voda u dodiru s kožom isparava, dok je Bio-Oil gel u potpunosti aktivan. Ono što nas posebno veseli je što spomenuto ulje dolazi u novom revolucionarnom obliku gel-ulja. Lagana tekstura lako se nanosi i za jednaku površinu tijela treba značajno manje proizvoda nego kod nanošenja obične kreme ili losiona za tijelo. Čak 62% početnih korisnika je reklo da je Bio-Oil gel za suhu kožu bolji od svega što su do sada koristili za suhu kožu.Trebaš li još koji razlog da ga ove zime uvrstiš u svoju beauty rutinu?

3. Beretke
Kape su jedan od onih modnih dodataka koji podižu svaku kombinaciju, a ako moramo odabrati jedan omiljeni model, naš izbor uvijek pada na - beretku. Modna dominacija ove popularne kape ne jenjava ni ove zimske sezone, a o tome svjedoče i brojne modne kuće i high street brendovi koji su ih uvrstili u svoje nove kolekcije. Posebnost ove kape leži u tome što pristaje baš svima pa je možeš nositi neovisno o svom obliku lica i u svoj stil unijeti dozu francuskog chica.


4. Kaubojske čizme
Još jedan ultimativni sezonski hit za zimu zasigurno će biti i čizme u stilu divljeg zapada koje već sada naveliko dominiraju ulicama. Ovaj vrlo popularni model opisuje široka, čvrsta i stabilna potpetica te naglašeni špic na prednjem dijelu, a obično su ukrašene i koncem prošivenim detaljima. Pa, ako si u potrazi za novim parom čizama koje će se s lakoćom uklopiti u mnoštvo odjevnih kombinacija, ove zime nikako nećeš pogriješiti ako odabereš mega popularne kaubojke.



5. Matična mliječ
Još jedan beauty "preparat" bez kojeg ove zime ne možemo svakako je Medex matična mliječ s dodatkom vitamina D. Naime, matična se mliječ već stoljećima koristi za ljepotu kože zbog svojih antioksidativnih učinaka koji smanjuju bore i povećavaju elastičnost kože i tako pridonose mladolikom izgledu. Osim toga, ovaj "eliksir" mladosti stimulira i proizvodnju kolagena i time regulira starenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Usto, Medex matična mliječ sadrži dodatak vitamina D koji pospješuje rad imunološkog sustava, a budući da smo u jesenskim i zimskim mjesecima manje izloženi suncu koje pomaže našem tijelu stvarati ovaj vrijedan vitamin, to je još jedan razlog zbog kojeg se ovaj proizvod našao na ovoj listi.
miss7.24sata.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!