Kako besprijekorno nanijeti tamnu nijansu ruža?


Svakim danom smo sve bliže sezoni blagdana, a koja je kao stvorena za eksperimentiranje, barem kada je make up u pitanju. Iako već nekoliko sezona prolazi u znaku nude nijansi i nešto nježnijih tonova, koji se sjajno uklapaju u našu svakodnevicu, možda je ipak stiglo vrijeme da pokažete svijetu neko svoje odvažnije izdanje?

Iako imamo običaj na make up gledati kao na sredstvo s kojim vrlo lako prikrivamo sve svoje nesavršenosti, njega itekako možemo iskoristiti i za isticanje te kreiranje looka koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. Ruževi su upravo ti koji potiču našu kreativnost, a ove sezone se posebno volimo igrati s ruževima koji dolaze u nešto tamnijim nijansama. Iako su one same po sebi već zavodljive i upečatljive, ono što je bitno kod ovog make up proizvoda jest njegovo pravilno nanošenje. To nam je posebno važno ako govorimo o make upu za vrijeme blagdana, kada ne želimo svako malo popravljati svoj izgled. Ono što volimo kod ovih ruževa jest činjenica kako su oni poprilično pigmentirani, stoga je važno napraviti dobru podlogu prije njihovog nanošenja.

Za početak napravite lagani scrub koji će učiniti čuda za vaše usne, a nakon što ste uklonili nakupine mrtvih stanica radi kojih se ruž često ne može nanijeti ravnomjerno, dobro ih hidratizirajte. Balzam koji se brzo upija bit će sjajno rješenje prije samog nanošenja ruža, a uvijek pri ruci imajte štapiće za uši i miceralnu vodicu za popravljanje eventualnih grešaka. U nastavku smo izdvojili neke sjajne nijanse tamnih ruževa koje morate isprobati, stoga neka kraj godine prođe u znaku odvažnosti!

Chanel Rouge Coco in 456 Erik, Giorgio Armani Beauty Rouge D’Armani Lipstick in shade 602

NYX Professional Makeup Matte Lipstick Dark Era, NARS Cosmestics Powermatte Lip Pigment Warm Leatherette

Tom Ford Lip Color in Bruised Plum, Smashbox Be Legendary Matte Lipstick in Plum Role
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!