Šampon na bazi mente i lavande koji obnavlja suhu kosu

Sigurni smo kako ste upoznati s činjenicom kako je samo zdrava kosa lijepa kosa, no usprkos svemu nerijetko zanemarimo ono što znamo te kosi ne poklanjamo dovoljno pažnje. Njega kose je jednostavan proces koji ne iziskuje previše vremena, već samo kvalitetne proizvode koji će vam biti od velike pomoći želite li postići svjež, postojan i zdrav izgled vlasi.

Zahvaljujući tome što se danas na tržištu mogu pronaći različiti aparati za stiliziranje kose, oni ipak oštećuju kosu, stoga kako bi ona i dalje zadržala prirodni sjaj, potrebno je koristiti proizvode koji će ju maksimalno štititi. Šampon za kosu je nešto što upotrebljavamo na tjednoj bazi, no rijetko u potpunosti obraćaju pažnju na njegov sastav, odnosno ono za što je namijenjen. Šamponi na prirodnoj bazi najbolji su odabir, a pridodamo li tome i sva njegujuća svojstva, definitno se radi o pravom odabiru. Šampon koji se je provjereno pokazao kao jedan od najboljih za kosu koja je suha i beživotna te treba hidrataciju i regeneraciju jest Olivalov šampon na bazi mente i lavande. Naime, ovaj proizvod sadrži aktivne komponente eteričnih ulja mente i lavande koji obnavljaju kosu te joj vraćaju sjaj, ali i štite od štetnih vanjskih utjecaja.


Olival Natural menta i lavanda šampon, @ginemargrethe


Lavanda potiče regeneraciju vlasišta, dok je menta zadužena za regulaciju žlijezda lojnica, pa u konačnici završni rezultat je savršena formula za poticanje cirkulacije vlasišta te njegovu njegu i brigu. Ovaj šampon koristi se kao i bilo koji drugi, jedino na što trebate obratiti pažnju jest da kosu dobro i temeljito isperete kako proizvod ne bi ostao u vlasištu te ga tako mastio. Olival šampon na bazi mente i lavande dosita jest proizvod koji vas neće razočarati, već naprotiv oduševiti i natjerati da se u njegovu učinkovitost nepovrato zaljubite.
fashion.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!