7 najboljih mini vježbi za učinkovit gubitak kilograma


Smršavjeti nekoliko kilograma ili održavati dobru liniju nije lako, no postoji nekoliko trikova koji vam u tome mogu pomoći

Ako želite izgubiti nekoliko kilograma ili jednostavno ostati u dobroj formi, morate uložiti određeni trud - zdravo jesti i vježbati. No, postoje i neke mini vježbe i trikovi koji vam mogu pomoći u tome, a većina od vas neće zahtijevati puno vremena. Evo što možete napraviti:

1. Hodanje
Hodanje, hodanje i hodanje. Ne možemo dovoljno naglasiti njegovu važnost. Pokušajte ubaciti u svoju dnevnu rutinu što više hodanja. Povremeno odite na posao pješice, izađite jednu tremavajsku stanicu ranije i prošetajte, umjesto sjedenja u kafiću s prijateljicom izaberite šetnju, idite pješke u nabavu... Mogućnosti je mnogo.

2. Stepenice
Kada ste u prilici, probajte ići pješice umjesto liftom. Ne samo da će to dobro utjecati na vašu liniju, već će vam i vaše srce biti zahvalno.

3. Pospremite kuću
Ova radnja od vas zahtijeva više vremena, ali osim što ćete sagorijeti mnoštvo kalorija, bit ćete zadovoljni time što vam je dom čist i što boravite u urednom prostoru. Ne kaže se uzalud da nam je i glava bistrija ako je prostor oko nas uredan.

4. Čučnjevi
Svega 20 čučnjeva dnevno već će napraviti neki napredak, a za to će vam biti potrebno svega dvije minute. Možete ih napraviti ujutro ili dok gledate televiziju.

5. Jutarnja tjelovježba
Dignite se deset minuta ranije i odvježbajte nešto kratko. Popularna vježba Pet tibetanaca može vam poslužiti kao inspiracija. Potražite je na YouTubeu.

6. Vozite bicikl
Ako ste u mogućnosti, idite na posao biciklom. Nemojte se bojati hladnoće, jednostavno je potrebno dobro se obući. Biciklom ćete izbjeći jutarnju i popodnevnu gužvu, a i učiniti nešto dobro za okoliš - i sami znate koliko je to potrebno.

7. Večernja šetnja
Vraćamo se na hodanje - večernja šetnja neka postane vaša rutina. Pomoći će održavanju dobre linije, a i vašem generalnom zdravlju. Opet, hladnoće se ne treba bojati. Samo se dobro obucite. Tijekom zime kapa i šal su obavezni!
cromoda.com

JOURNAL DE LUXE... Mjesto koje volim!

Nema komentara:

Objavi komentar