3 jesenske frizure za koje vam je potrebno manje od 10 minuta


Kišni dani i vlaga u zraku potiču nas da kosu podignemo, ali ju i pokušamo ukrotiti uz marame i kape. Nerijetko to znači i potragu za novim idejama za uređivanje kose.

Kada god poželimo unijeti dodatnu svježinu u našu frizuru te obogatiti hairstyle rutinu, dozu inspiracije pronalazimo u tutorijalima koji nam pokazuju da uistinu u samo par minuta možemo kreirati efektne lookove.

Istina, potrebno je malo vještine i strpljenja, no, svaki od video prijedloga maleni je eksperiment koji vodi ka novim idejama za stiliziranje.

Frizure beauty blogerice Alex Gaboury kao inspiracija za svakodnevne prilike
Popularna blogerica Alex Gaboury uvijek kroz svoje YouTube videe pokazuje da za atraktivnu frizuru trebate tek jedan upečatljiv detalj i par ukosnica.


Naime, ona klasično podignutoj pundži da twist uz maramu a polupodignutoj frizuri uz tanke pletenice. Posljednji tutorijal koji je objavila idealan je vodič za frizure koje ćemo nositi na posao, kao i svaki dan. Ove ideje odlično će vam doći u danima kada nemate inspiracije, ali i kada želite isprobati nešto novo kada je u pitanju oblikovanje vaše koše.
            

Piše: bonjour.ba

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE!