Victoria Beckham otkrila tajnu sretnog braka s Davidom: Djeca su nam prioritet


Victoria Beckham otkrila je tajnu održavanja svog 20-godišnjeg braka s planetarno popularnim bivšim nogometašem Davidom Beckhamom.

U utorak se Victoria Beckham pojavila u američkom talk showu Today, gdje je govorila o nedavnom predstavljanju svoje make up kolekcije, ali je progovorila i o svojoj porodici.

Tokom intervjua voditeljica Hoda Kotb upitala je bivšu članicu grupe Spice Girls šta je tajni sastojak kada je riječ o receptu za njen dugovječan brak s Davidom.

“Djeca su nam prioritet. Sve što radimo vrti se oko njih. Oboje radimo zaista naporno, volimo ono čime se bavimo, ali sve to radimo za našu djecu”, ukratko je odgovorila Victoria.

Ova modna dizajnerica dodala je da se ona i njen suprug uvijek podržavaju i da su sretni zato što su se našli. Ona je čak otkrila i to da su se zaljubili na prvi pogled, piše Independent.

Victoria Beckham je zatim upitana kako osigurava da njena porodica ostane na okupu i povezana, na što je odgovorila da je komunikacija ključna.

“Vrlo smo prisutni u životima naše djece”, zaključila je.
zene.ba

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...