Što se krije iza ženskih seksualnih maštarija


Prema jednom američkom istraživanju žene se seksaju 19 puta na dan – u glavi! Međutim, što se doista krije iza pet najčešćih erotskih maštarija? Evo što kaže znanost…

Seks sa ženom
Tvoja maštarija: sjediš kod susjede na sofi, a ona izgleda poput Megan Fox – i odjednom počne maziti tvoju ruku i kosu pa te poljubi. Kad ti otkopča bluzu i počne milovati grudi, zavrti ti se u glavi.

Tvoj strah: prokletstvo! Prvog dečka imala sam sa 15 godina. Nakon toga još četiri druga. Nikada se nisam mazila sa ženom. Lezbijske scene u filmovima su mi napete. Jesam li se možda sve ove godine kladila na krivog konja?

Što to doista znači: prema jednom nedavno provedenom istraživanju oko 17 posto žena zamišlja bisekualne ljubavne igrice. Ako u njima još jedna žena igra ulogu, to može značiti sljedeće: kao prvo – puno žena osjeća (kao i muškarci) žensko tijelo vrlo nježnim i čulnim (koža, grudi). Kao drugo – snovi ukazuju na to da si u krevetu žele više nježnosti i emocionalne povezanosti s partnerom.

Domina-seks
Tvoja maštarija: odjeneš kožno lakirano odijelo kao što to inače radi žena-mačka. Pucneš bičem. Pred tobom kleči muškarac (mišićav je i na sebi nema ništa osim vrlo uskih gaćica) i gleda u tebe pun očekivanja. Znaš da će sve učiniti za tebe.

Tvoj strah: to je kao iz nekog lošeg dokumentarca. Nikada nisi imala želju prebiti partnera. I nikada nisi razmišljala ugurati se u usko odijelo žene-mačke. Ili možda jesi?!

Što to doista znači: gotovo svaka deseta žena ima ponekad takve snove. S potisnutom čežnjom za seksualno nasilje to nema gotovo baš  nikakve veze. Uglavnom je uzrok, kažu psiholozi, u snažnoj želji za kontrolom koju gotovo nikako ne mogu proživjeti u svakodnevici. Još jedan razlog: jednostavno želiš da te partner neizmjerno poštuje i obožava.

Seks s gledateljima
Tvoja maštarija: ležiš sa svojim dragim na livadi, on te počne ljubiti i odjednom sjediš gola na njemu. Iznenada se pojavi grupa turista. Postoje dvije opcije: a) omotat ćeš se dekom i b) nasmijat ćeš se kameri. Ti biraš b).

Tvoj strah: jesam li ekshibicionist? A pobjegla si panično kad je tvoj dragi htio snimiti seks…

Što to doista znači: 22 posto žena zamišlja da ih netko promatra za vrijeme seksa, otkrili su britanski znanstvenici. Prvenstveno nesigurne osobe imaju često potrebu da ih se intenzivnije doživi. Pomisao da se može uzbuditi gledatelje svojom seksualnom izvedbom potiče nagli rast samopouzdanja. Osim toga, strah od toga da te netko uhvati na djelu povećava uzbuđenje.

Grupni seks
Tvoja maštarija: poznanici su te pozvali navečer na društvene igre. Međutim, malo je čudno to što je svijetlo prigušeno. I odjednom domaćica leži na stolu. I ti pored nje. Na sebi osjećaš 80 ruku koje te počinju masirati – i zaboraviš na kockice…

Tvoj strah: uhhh! Očito si prečesto gledala „Oči širom zatvorene“. Ili ti je partner previše dosadan? Pa koliko drugih onda treba biti? Dva, tri ili cijela nogometna momčad?

Što to doista znači: u većini slučajeva radi se o zamišljanju cjelokupne stimulacije, a ne o izmjeni partnera – nego o priznanju i promjeni. Naime, seks s najdražim može još uvijek biti lijep i dobar: ali promjene su dobrodošle. To si najviše žele žene koje maštaju o orgijama – a prema nekim istraživanjima ima ih čak oko 25 posto. 
Vezanje za vrijeme seksa
Tvoja maštarija: ležiš zavezana na podu. Odjednom je on na tebi i posvuda te dodiruje. Tko je „on“? Tvoj dečko, provalnik, tip iz „Nijansi sive?“ Svejedno, dopuštaš mu da ti radi što želi. I osjećaš se dobro.

Tvoj strah: kakva je to perverzna maštarija?! Inače ti se od nasilja povraća – i od macho tipova. Muškarca koji bi te bacio na pod udarila bi – znaš već kamo…

Što to doista znači: psiholozi pretpostavljaju da žene koje imaju maštarije koje uključuju vezanje potajno žele predati kontrolu drugome. To je zanimljivo, jer je poznato da je oko 20 posto žena koje sanjaju o silovanju nadprosječno uspješno na svom poslu. Drugi mogući razlog: želja za ekstremnim osjećajima koje inače ne doživljavaš u svakodnevnoj vezi.
miss7.24sata.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO