Koje nijanse ruževa nosimo ove jeseni?


Jesen volimo iz brojnih razloga, a osim što je konačno stigla sezona u kojoj je sasvim legitimno odbiti dogovorenu kavu za ostanak unutar toplog doma, ne radeći jednostavno ništa, ovo godišnje doba volimo i zato što u naše ormare i kozmetičke torbice unosi pravu raznolikost u paletama boja i samih tonova!

Dolaskom jeseni polako se vraćamo nešto težim formulama pudera, upečatljivijim sjenilima, zavodljivim tuševima za oči te prekrasnim nijansama ruževa za usne. Ovaj make up proizvod jednostavno je neizostavan dio baš svake kozmetičke torbice, bez obzira jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga koristite samo u posebnim prigodama. Također je riječ o proizvodu kojeg uvijek nosimo sa sobom u torbi te s kojim na jednostavan način možete začiniti baš svaki look. No, koje nijanse ruževa trebaju biti u našem fokusu ove jeseni? Postoje neke nijanse koje zaista nose status kultne te kao takve ne poznaju godišnja doba, a upravo takva nijansa je crvena. Pored crvenog ruža i dalje su omiljene one nude jer se sjajno uklapaju u baš svaku priliku, bilo da težite make up looku koji će biti prikladan za posao ili opuštenu šetnju gradom. Također jesen je sjajno godišnje doba za igranje s nekim nijansama koje možda do sada niste isprobali, stoga nešto tamnijim, smećkastim do ljubičastim tonovima također trebate pružiti priliku jer je riječ o looku koji sigurno ostavlja dojam! 
Maybelline SuperStay Matte Ink 70 Amazonian

Artdeco Perfect Mat Lipstick, Chanel Rouge Allure Velvet Imperial

NYX Soft Matte Lip Cream @allanaramaa
fashion.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...