Još uvijek volimo puf rukave: Ovaj odvažni komad dominirat će i hladnnom sezonom!


Ako ste mislili da su puf rukavi prošli zajedno s ljetom, varate se. U hladnijoj sezoni nosit će se toplije inačice ovog retro trenda koji je prije nekoliko mjeseci potpuno zaludio modni svijet.

Jedan od najvećih ljetnih hitova, puf rukave, nosit ćemo i u predstojećoj hladnijoj sezoni. Ovaj odvažan retro trend i dalje je rado viđen model na crvenom tepihu, ali i u street style kombinacijama. Dok je u osamdesetima naglasak bio na što većim rukavima i što šarenijim komadima, dizajneri modernog doba trend su prilagodili suvremenoj sceni. 

Kako su puf rukavi statement detalj koji se nosi sa stavom, s ostatkom outfita ne treba pretjerivati. Uz haljinu odvažne boje kombinirajte cipele na petu u neutralnim bojama i minimalistički nakita, dok će se uz bluzu ili košulju s puf rukavima i izvezenim detaljima odlično slagati kožne hlače ili mini suknja.


Osim Marca Jacobsa, Saint Laurenta i Alexandera McQueena, koji su ih uklopili u svoje kolekcije, komadi s puf rukavima uvjerljivo dominiraju i policama high street brendova. To nikako ne čudi jer puf rukavi predstavljaju pravi "power dressing" komad kojim su žene u osamdesetima putem mode slale poruku da su jednako sposobne i jake poput muškaraca.


gloria.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar