JESTE LI ČULI ZA ADORÉ, SRPSKU RADIONICU ČOKOLADNIH PROIZVODA – NE KORISTE ADITIVE I RAZVIJAJU SVIJEST O KVALITETNIM SASTOJCIMA U ČOKOLADI


Ako ste, kao i mi, neprestano u potrazi za novim čokoladnim okusima, onda će vas posebno oduševiti prava čokoladna poslastica koja dolazi iz Beograda. Riječ je o Adoré Chocolat, radionici čokoladnih proizvoda, koja u svojoj ponudi ima potpuno prirodne čokolade bez dodatka umjetnih aroma, pojačivača okusa, konzervansa i aditiva. Sve se čokolade ručno izrađuju, a u proizvodnji čokolade koriste najvalitetnije sirovine.

Povijest radionice Adoré Chocolat traje već gotovo dvadeset godina: s radom su započeli u svibnju 2002. godine, a od samih početaka bili su vođeni s dvije misli s kojima se mnogi mogu poistovjestiti – iskrenom ljubavi prema hedonizmu i prema čokoladi. Početni cilj ove radionice bio je educirati srpsko tržište o kvalitetnoj čokoladi, a danas pred sobom imaju nove ciljeve. Jedan je taj da žele razviti i unaprijediti tržišnu svijest o tome koji su kvalitetni i zdravi proizvodi. 
Vjerujemo da je svatko od nas velikim dijelom ono što unosi u sebe pa je naša misija da činimo ljude boljima i sretnijima kreirajući kvalitetne i zdrave proizvode, napisali su na svojoj web stranici, na kojoj je ujedno moguće i kupiti proizvode s njihovim potpisom.

U ponudi imaju praline, klasične čokolade u tabli, čokoladne poslastice poput cake pops, tople čokolade, kakaa i čokoladnog sosa, a tu su i različite vrste poklona poput čokolade za djecu, korporativnih darova, kao i onih za posebne prigode.
journal.hr

JOURNAL DE LUXE... AUTENTIČAN. PROVOKATIVAN. PRIČA ZA SEBE

Nema komentara:

Objavi komentar