Frizura koja pristaje svakom obliku lica najpoželjniji je odabir i za ovu sezonu


Iako smo navikli da se trendovi neprestano mijenjaju, kako modni tako i beauty, jedna frizura već sezonama na izlazi iz mode, a po tom se pitanju ništa ne mijenja ni ove jeseni, piše Cosmopolitan.

Radi se, naravno, o bob frizuri koja je s razlogom toliko popularna - jer pristaje baš svakom obliku lica, što dokazuju i brojne slavne dame koje su se u posljednje vrijeme odlučile za nju.
Ako razmišljate o promjeni izgleda, s ovom frizurom ne možete pogriješiti, a frizeri upozoravaju da je jedino o čemu trebate misliti dužina boba. Ako imate okruglo lice, odlučite se za dužinu ispod brade, dok će duguljastom licu bolje pristajati kraći bob.
Ako pak niste spremni ići tako kratko, jednako trendi i laskava opcija je takozvani lob, odnosno dugački bob (long bob) koji je također omiljen među slavnim trendsetericama.
Obje frizure je iznimno lako održavati i stilizirati, a ako si ipak želite malo zakomplicirati život, dodajte šiške, poput Monice Bellucci.
index.hr

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...