„Čovječe, naljuti se“; Radna bilježnica za odrasle nastala kao parodija na pozitivističke trendove


Dosadila vam je pozitivnost? Pokušajte suprotno – radnu bilježnicu sličnog stila kao i onu autorice Keri Smith, Uništi dnevnik.

Na sve kioske i na police knjižara stigao je jedinstven i neobičan dodatak među knjigama posvećenim pozitivnom razmišljanju. Radna bilježnica za odrasle „Čovječe, naljuti se“, šašav je i otkvačen novitet koji vježbe za postizanje optimističnih stavova i okruženja pretvara u gubljenje vremena, a donosi niz aktivnosti koje dopuštaju ljutnju, čangrizavost i loš dan bez predrasuda. Osvježavajuća, smiješna i bezobrazna, ova je mala bilježnica urnebesan protulijek valu pozitivističkih trendova koji nas je posljednjih godina preplavio.

“Čovječe, naljuti se” parodija je na knjige za vježbanje optimizma koja obaveznu pozitivnost pretvara u njezinu urnebesnu karikaturu.

U svijetu gdje postoje jasno zacrtane socijalne norme i gdje su negativni osjećaji pretvoreni u tabu, ova je mala knjižica pravo blago za sve one koji žele biti loše volje i to pokazati!

Odlično osmišljena i prepuna crnog humora, ova je mala bilježnica mjesto gdje se možete povući te je urnebesan protulijek valu pozitivističkih trendova koji nas je posljednjih godina preplavio. 
“Čovječe, naljuti se”, šašav je i otkvačen novitet koji donosi niz aktivnosti koje dopuštaju ljutnju, čangrizavost i loš dan bez predrasuda.

„Već se dugo nisam ovoliko nasmijala! Čitajući i ispunjavajući ponuđene kategorije, brzo dolazimo do zaključka koliko je beznačajno biti loše volje. Ti su osjećaji nešto što brzo prolazi. Pogotovo kada počnemo istraživati mračne zakutke našeg uma. Ova je knjiga zabavan način provođenja slobodnog vremena!“ – Ilta-Sanomat, Finska 
„Ovo je savršeno! Navede vas da kompletno zaboravite na posao i mailove koji vas čekaju i počnete sastavljati ‘listu mržnje’ koja će vas nasmijati vlastitim zločestim mislima i ludostima. Odlična je – to je samopomoć zamaskirana kao anti-samopomoć.“ – Erwin Koning iz A.W.Bruna, Nizozemska

„Iako je ovo knjiga nazvana Čovječe, naljuti se, ono što je donijela upravo je suprotno, ispunjeno srećom!“ – Aili Sakis, glavna urednica Eesti Raamat, Estonija
jolie.hr

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO